Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ... Αυτοί είναι οι ληστές της γιαγιάς στο Καρπενήσι

lamiareportΔόθηκαν στη δημοσιότητα έπειτα από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ευρυτανίας, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογ...


lamiareportΔόθηκαν στη δημοσιότητα έπειτα από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ευρυτανίας, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες, των τριών εκ των τεσσάρων Ρομά που επιτέθηκαν και λήστεψαν τον περασμένο Ιούλιο μία 88χρονη γιαγιά στα Πετράλωνα Ευρυτανίας.

Πρόκειται για τους:

ΝΙΚΗΤΑ Χρήστου του Βασιλείου και της Ανδριάνας, γεν. 27-03-1985 στην Καρδίτσα,






ΠΑΓΚΑΛΟΥ Νικόλαου του Χρυσοβαλάντη και της Ειρήνης – Χρυσοβαλάντως, γεν. 07-04-1996 στα Τρίκαλα και


ΠΑΣΙΟΥ Ευαγγέλου του Γεωργίου και της Μαρίας, γεν. 30-08-1988 στην Κέρκυρα.




Οι συγκεκριμένοι Ρομά έχουν κατ’ επανάληψη απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές για διάφορα αδικήματα και η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, αποσκοπεί αφενός στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, αφετέρου δε, στην πληρέστερη διερεύνηση των εκκρεμών υποθέσεων και εξακρίβωση στοιχείων και λοιπών τυχόν συμμετόχων και σύλληψη αυτών με ταυτοποίηση ενδεχομένως και άλλων παθόντων, προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.



Η ισχύς της Εισαγγελικής Διάταξης, έχει ισχύ έως την 12:00 ώρα της 25-08-2019.

Όσοι πολίτες τους αναγνωρίζουν μπορούν να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2237-0-21107, 2237-0-89177 & 2237-0-89167, του Τμήματος Ασφαλείας Καρπενησίου, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.