Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συγκλονιστικό βίντεο από την τραγωδία στον Πόρο! Καρέ καρέ η έκρηξη του μοιραίου ελικοπτέρου!

Βίντεο ντοκουμέντο από ένα Δανό τουρίστα που κατέγραψε τυχαία το δυστύχημα. Η στιγμή που το ελικόπτερο προσκρούει στα καλώδια της ΔΕΗ κα...


Βίντεο ντοκουμέντο από ένα Δανό τουρίστα που κατέγραψε τυχαία το δυστύχημα. Η στιγμή που το ελικόπτερο προσκρούει στα καλώδια της ΔΕΗ και η έκρηξη που ακολουθεί. Συγκλονισμένος δηλώνει ο νεαρός τουρίστας σε νορβηγική ιστοσελίδα. Σοκάρει το μέγεθος της έκρηξης.





Ένα βίντεο ντοκουμέντο βλέπει το φως της δημοσιότητας από την τραγωδία στην Πόρο και την πτώση του ελικοπτέρου, με αποτέλεσμα τον θάνατο των τριών επιβαινόντων.Το βίντεο σοκ κατέγραψε ένας Δανός τουρίστας ο οποίος βρισκόταν στον Πόρο σε σκάφος στο λιμάνι του νησιού και δημοσιεύθηκε σε νορβηγική ιστοσελίδα. Δείτε το βίντεο εδώ

Στο βίντεο που φαίνεται καθαρά η έκρηξη από την στιγμή που το ελικόπτερο προσκρούει στα καλώδια της ΔΕΗ, ενώ ο 22χρονος Δανός σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα vg.no δηλώνει πως είναι συγκλονισμένος από αυτό που είδε, ενώ τόνισε πως εκείνη την ώρα έκανε δοκιμή στην νέα κάμερα ενός φίλου του και κατέγραψε τυχαία την τραγωδία.

Πόρος: Απαγόρευση πτήσεων από και προς το Γαλατά!
Απαγορεύονται οι πτήσεις ελικοπτέρων στην περιοχή του Γαλατά (προσγειώσεις και απογειώσεις) με ΝΟΤΑΜ που εκδόθηκε από την αρμόδια Διεύθυνση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.

Συγκεκριμένα, από την αρμόδια Διεύθυνση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας εκδόθηκε αρχικά 3μηνη NOTAM (ειδοποίηση), με την οποία απαγορεύονται πτήσεις ελικοπτέρων στην εν λόγω περιοχή, λόγω της διεξαγωγής των ερευνών προκειμένου να διερευνηθούν τα ακριβή αίτια του τραγικού δυστυχήματος με την πτώση του ελικοπτέρου στην θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στον Γαλατά και στον Πόρο.

Από την ΝΟΤΑΜ εξαιρούνται κρατικές πτήσεις (ΕΚΑΒ, στρατού κλπ). Σε περίπτωση που δεν έχουν ολοκληρωθεί οι έρευνες θα δοθεί εκ νέου ΝΟΤΑΜ από την ΥΠΑ. Σε ότι αφορά στα ακριβή αίτια η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας αναμένει τα αποτελέσματα από την Επιτροπή Διερεύνησης Αεροπορικών Ατυχημάτων.




Πηγή: vg, saronicmagazine