Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΚΟ... Ποδοσφαιρικό τέρμα έπεσε πάνω σε 9χρονο στη Θεσσαλονίκη!

Στιγμές αγωνίας έζησε ένα 9χρονο αγόρι όταν έπεσαν πάνω του τα γκολπόστ σε ποδοσφαιρική αλάνα στην περιοχή της Περαίας, ανατολικά της Θεσσα...


Στιγμές αγωνίας έζησε ένα 9χρονο αγόρι όταν έπεσαν πάνω του τα γκολπόστ σε ποδοσφαιρική αλάνα στην περιοχή της Περαίας, ανατολικά της Θεσσαλονίκης.






Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι την ώρα που το αγοράκι έπαιζε στο γηπεδάκι. Όπως έγινε γνωστό, υπό συνθήκες που ερευνώνται, το τέρμα αποκολλήθηκε κι έπεσε πάνω στο 9χρονο, με συνέπεια να χτυπήσει την πλάτη του. Το ανήλικο μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης, όπου μετά την εξέτασή του από γιατρούς αποχώρησε.

Για το συμβάν διεξάγεται προανάκριση από το ΑΤ Θερμαϊκού, σύμφωνα με το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο ειδήσεων, ενώ ενημερώθηκε κι ο αρμόδιος εισαγγελέας πλημμελειοδικών που έδωσε εντολή να του υποβληθεί η δικογραφία μόλις αυτή ολοκληρωθεί.

Υπενθυμίζεται πως στα μέσα Αυγούστου, παρά λίγο να σημειωθεί μια τραγωδία σε χωριό της Σπάρτης. Ένα δεκάχρονο αγόρι τραυματίστηκε σοβαρά και κινδύνευσε να χάσει τη ζωή του όταν ένα σιδερένιο τέρμα έπεσε πάνω του σε γήπεδο στο χωριό Κοκκάλα της Σπάρτης.