Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συνελήφθη Νιγηριανός έξω από τη Νομική με 53συσκευασίες ηρωίνης στο στομάχι του

Με καταφύγιο τη Νομική Σχολή οι δύο Νιγηριανοί πωλούσαν ναρκωτικά σε τοξικομανείς της Αθήνας Η ειδική ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών είχε πλη...


Με καταφύγιο τη Νομική Σχολή οι δύο Νιγηριανοί πωλούσαν ναρκωτικά σε τοξικομανείς της Αθήνας

Η ειδική ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών είχε πληροφορία για την διακίνηση Ναρκωτικών ουσιών από δύο Νιγηριανούς έξω από τη Νομική Σχολή οι οποίο κάθε φορά διέφυγαν στο άσυλο του Ιδρύματος.




Το απόγευμα της Πέμπτης (22/08-13.00) η ομάδα εντόπισε τους δυο Νιγηριανούς στη Νομική Σχολή και τους έθεσε σε διακριτική παρακολούθηση. Μολις αντιλήφθηκαν την παρουσία των Αστυνομικών οι δύο Νιγηριανοί επιχείρησαν να εισέλθουν στη Νομική, βρήκα ωστόσο την πόρτα .. κλειδωμένη κι επιχείρησαν να διαφύγουν τρέχοντας.

Ακολούθησε καταδίωξη με τους Αστυνομικούς, να ακινητοποιούν τους δύο Νιγηριανούς και για να διαφύγουν επιτέθηκαν στους Αστυνομικούς. Συνάδελφοι τους συνέδραμαν σε δέσμευση και χειροπέδιση του ενός καθώς ο δεύτεροςΝιγηριανός κατάφερε να διαφύγει.

Στο ΤΑ Εξαρχείων σε έλεγχο κατασχέθηκε το προσό τω #€560 (σε χαρτονομίσματα των €5 και κέρματα ενώ €2) στην κατοχή τους Νιγηριανού. Οι Αστυνομικοί οδήγησαν στην τουαλέτα το Νιγηριανό ο οποίος αφόδευσε 53 συσκευασίες ηρωίνης που μετέφερε.

Σε βάρος τους έχει σχηματισθεί δικογραφία και παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα.