Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Απίστευτο βίντεο: Τρίχρονο αγοράκι πέφτει από τον 5ο όροφο και το πιάνουν με κουβέρτα

Αγοράκι τριών ετών επέζησε, χωρίς να υποστεί κανέναν τραυματισμό, από πτώση που είχε από τον πέμπτο όροφο ενός κτηρίου στην Κίνα. Το μικρ...


Αγοράκι τριών ετών επέζησε, χωρίς να υποστεί κανέναν τραυματισμό, από πτώση που είχε από τον πέμπτο όροφο ενός κτηρίου στην Κίνα.

Το μικρό παιδί τα κατάφερε χάρη στην παρέμβαση των γειτόνων, οι οποίοι ανέκοψαν την πορεία του χρησιμοποιώντας μια κουβέρτα, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν κρατικά ΜΜΕ.




Στο βίντεο με το περιστατικό, που εκτυλίχθηκε τη Δευτέρα (29/07) στην περιοχή Τσονγκίνγκ (νοτιοδυτική Κίνα), διακρίνεται το παιδάκι να κρέμεται στο κενό ενώ κρατιέται από το μπαλκόνι.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, το αγοράκι πέφτει καταλήγοντας σε μια μεγάλη λευκή κουβέρτα, την οποία κρατάνε κάτοικοι.

«Σήκωσα το βλέμμα μου και είδα ένα παιδί να κρέμεται στο κενό. Η πρώτη μου αντίδραση ήταν να βρω κάτι για να το πιάσω» εξήγησε η Ζου Γιανχουί, υπάλληλος της εταιρείας διαχείρισης ακινήτων, που είναι υπεύθυνος για το κτήριο.

«Μαζί με άλλους ανθρώπους, απλώσαμε μία κουβέρτα κρατώντας το βλέμμα μας κολλημένο στο παιδί. Κοίταγα την κουβέρτα και διερωτόμουν πώς θα μπορούσαμε να τον πιάσουμε με ασφάλεια», εξήγησε η Ζου στην κρατική τηλεόραση CCTV.

Το παιδί βρισκόταν μόνο του στο σπίτι, καθώς η γιαγιά του είχε βγει έξω για ψώνια, σύμφωνα με τις Αρχές.

Ο 3χρονος δεν υπέστη κανέναν τραυματισμό, μεταδίδει το CCTV.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ και bbc.com