Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΣ!!! Τον παράτησε και εκείνος της δηλητηρίασε τα 49 χρυσόψαρά της

Έναν ασυνήθιστο τρόπο βρήκε ο 36χρονος Μπέντζαμιν Άβιλ για να εκδικηθεί τη φίλη του, επειδή τον παράτησε μετά από 12 χρόνια σχέσης. Με β...


Έναν ασυνήθιστο τρόπο βρήκε ο 36χρονος Μπέντζαμιν Άβιλ για να εκδικηθεί τη φίλη του, επειδή τον παράτησε μετά από 12 χρόνια σχέσης.


Με βάση τα όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, ο Βρετανός έριξε μαλακτικό στο ενυδρείο της φίλης του στο οποίο εκείνη διατηρούσε 50 χρυσόψαρα, με σκοπό να τα δηλητηριάσει. Και όντως τα κατάφερε, αφού μόνο ένα από αυτά κατόρθωσε να γλιτώσει...




Με βάση τα όσα ακούστηκαν στην ακροαματική διαδικασία, γιατί η υπόθεση έφτασε στα δικαστήρια για να γίνει γνωστή, ο 'Αβιλ την ώρα που έριχνε το μαλακτικό γελούσε και έδειχνε να το διασκεδάζει. Αμέσως η πρώην φίλη του κατήγγειλε το περιστατικό στη φιλοζωική οργάνωση RSPCA, η οποία με τη σειρά της προχώρησε τις διαδικασίες εναντίον του για κακοποίηση ζώων.

Η δικηγόρος της φιλοζωικής οργάνωσης είπε στο δικαστήριο ότι:«Καβγάδιζαν και ξαφνικά ο 36χρονος έριξε τρία λίτρα μαλακτικού μέσα στο ενυδρείο. Τα ψάρια υπέφεραν μέχρι να πεθάνουν και ο κατηγορούμενος δεν έχει δείξει καθόλου τύψεις για την πράξη του».


Τώρα αναμένεται η απόφαση του δικαστηρίου για να δούμε τι ποινή θα επιβάλλει στον Άβιλ.