Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

46χρονος μαχαίρωσε τη μητριά του στην Κοζάνη... Με ψυχιατρικό παρελθόν ο δράστης...

Σε ψυχιατρική εξέταση θα υποβληθεί, με εντολή του εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης, ένας 46χρονος ο οποίος επιτέθηκε με μαχαίρι εναντίον της 4...

4330774_2

Σε ψυχιατρική εξέταση θα υποβληθεί, με εντολή του εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης, ένας 46χρονος ο οποίος επιτέθηκε με μαχαίρι εναντίον της 49χρονης μητριάς του και τραυμάτισε, καθώς αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρικές κλινικές.




Το αιματηρό επεισόδιο, τα αίτια του οποίου παραμένουν άγνωστα μέχρι στιγμής, συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης στο Προάστιο Κοζάνης και αμέσως η άτυχη γυναίκα παρελήφθη από ασθενοφόρο που τη μετέφερε στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. Για καλή της τύχη, τα τραύματα που υπέστη στο λαιμό και το κεφάλι δεν ήταν βαθιά και αποχώρησε μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Στο σπίτι της οικογένειας έφτασαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Εορδαίας που συνέλαβαν τον 46χρονο δράστη, ο οποίος δεν ήταν σε θέση να εξηγήσει γιατί επιτέθηκε στη μητριά του. Ο εισαγγελέας, πάντως, του άσκησε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί όπλων και, ανάλογα με το πόρισμα της πραγματογνωμοσύνης, ενδέχεται να διατάξει τον εγκλεισμό του σε κλινική.