Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συνελήφθη 46χρονος για την κλοπή του οχήματος της ΕΛ.ΑΣ. στο Ίλιον

Έναν 46χρονο, ο οποίος διώκεται επιπλέον με δύο εντάλματα σύλληψης, ταυτοποίησαν οι Αρχές ως τον δράστη της κλοπής του υπηρεσιακού οχήματος...


Έναν 46χρονο, ο οποίος διώκεται επιπλέον με δύο εντάλματα σύλληψης, ταυτοποίησαν οι Αρχές ως τον δράστη της κλοπής του υπηρεσιακού οχήματος της Διεύθυνσης Μεταγωγών και Δικαστηρίων Αττικής.





Πρόκειται για την υπόθεση που είχε προκαλέσει σάλο στα μέσα Ιουλίου, όταν ανώτερος αξιωματικός της Υπηρεσίας άφησε όχι απλά ξεκλείδωτο, αλλά με το κλειδί στη μηχανή, το πράσινο Skoda Octavia (με συμβατικές) της ΕΛ.ΑΣ. σε πλατεία στο Ίλιον, με αποτέλεσμα αυτό να κλαπεί. Το περιστατικό συνέβη στις 15 Ιουλίου και το υπηρεσιακό όχημα βρέθηκε, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., τρεις ήμερες αργότερα και συγκεκριμένα στις 18 Ιουλίου 2019, στο Καματερό Αττικής.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής ταυτοποιήθηκε ως δράστης της κλοπής του οχήματος ένας 46χρονος Έλληνας, ο οποίος εντοπίστηκε χθες, 5 Αυγούστου 2019, στα Άνω Λιόσια Αττικής και προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής. Εξεταζόμενος αποδέχτηκε την κλοπή του οχήματος και υπέδειξε το σημείο όπου πέταξε το κινητό τηλέφωνο του οδηγού του οχήματος, το οποίο ανευρέθη και αποδόθηκε στον αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ.



Πηγή: Reader.gr