Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φοβούνται βεντέτα μετά το διπλό φονικό της Καβάλας – «Σε σύγχυση» ο 42χρονος πήρε νέα προθεσμία

Κι άλλη προθεσμία για να απολογηθεί ζήτησε και πήρε, ο φερόμενος ως δράστης του διπλού φονικού στην Καβάλα. Αναμένεται να απολογηθεί στον α...


Κι άλλη προθεσμία για να απολογηθεί ζήτησε και πήρε, ο φερόμενος ως δράστης του διπλού φονικού στην Καβάλα. Αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή, την Τετάρτη, στις 9 το πρωί.




Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, την Τετάρτη, αναμένεται να έχει μαζί του και μάρτυρες, για να στηρίξει την άποψή του ο 42χρονος ότι τα θύματα επιτέθηκαν στην μητέρα του και αυτό ήταν που τον εξόργισε.

Κάπως έτσι φαίνεται να δικαιολογεί ο ίδιος, ότι πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής με την καραμπίνα του, μάνα και γιο, σκοτώνοντας τους, στη Χρυσούπολη, στην Καβάλα. Μάλιστα, το μεσημέρι κατέθεσε στην ανακρίτρια και μία αυτόπτης μάρτυρας, η οποία ήταν στο σπίτι του φερόμενου ως δράστη, την ώρα του φονικού στην Καβάλα.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο φερόμενος ως δράστης, είναι σε απόλυτη σύγχυση και δηλώνει μετανιωμένος.

Και ενώ ο δικηγόρος του, αναμένεται να ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για τον φερόμενο ως δράστη, η οικογένεια των θυμάτων, υποστηρίζει ότι η διπλή δολοφονία έγινε σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και ήταν προμελετημένη, χωρίς ο δράστης να είναι εν βρασμώ ψυχής.

Πάντως, ο αδερφός του φερόμενου ως δράστη έχει απομακρυνθεί από το σπίτι της οικογένειας στην Καβάλα, καθώς υπάρχει φόβος, να εξελιχθεί σε βεντέτα το διπλό φονικό.