Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σύντροφος 35χρονης αστροφυσικού: Βρείτε το σήμα του κινητού της

Σε εξέλιξη βρίσκεται το θρίλερ στην Ικαρία με την εξαφάνιση της 35χρονης αστροφυσικού, τα ίχνη της οποίας έχουν χαθεί από τη Δευτέρα το...


Σε εξέλιξη βρίσκεται το θρίλερ στην Ικαρία με την εξαφάνιση της 35χρονης αστροφυσικού, τα ίχνη της οποίας έχουν χαθεί από τη Δευτέρα το πρωί.

Αστυνομικοί, πυροσβέστες, λιμενικοί, εθελοντές και κάτοικοι με τη συνδρομή ενός ελικοπτέρου χτενίζουν το νησί για να βρουν τη Νάταλι Κρίστοφερ.




O σύντροφος της 35χρονης ζητά, μέσω του ΑΝΤ1, να γίνουν οι απαιτούμενες ενέργειες από τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας, ώστε να βρεθεί το στίγμα του κινητού της τηλεφώνου το οποίο ήταν ανοιχτό.

«Χρειάζομαι από την Google και το Facebook να αποκαλύψουν την τοποθεσία του κινητού της κοπέλας. Το κινητό της είναι ανοιχτό για περισσότερες από 24 ώρες και αδυνατούμε να βρούμε την ακριβή της τοποθεσία. Σταματήσαμε να την καλούμε για να κρατήσει η μπαταρία» δήλωσε ο ίδιος.

Στην έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί προσπαθώντας να βρουν κάποιο στοιχείο εντόπισαν κηλίδες αίματος στο δωμάτιο. Η 35χρονη φέρεται να έφυγε από το δωμάτιο ώστε να πάει για τρέξιμο. Στη συνέχεια δεν επέστρεψε. Ο σύντροφος της στις 12:00 χθες το μεσημέρι ανησύχησε από την πολύωρη απουσία της και ειδοποίησε τις Αρχές μαζί με τον ιδιοκτήτη του στούντιο όπου έμενε το ζευγάρι.

«Χθες περίπου στις 11:00 μας πήρε τηλέφωνο η καμαριέρα και μας είπε ότι το παιδί εδώ ανησυχεί για τη σύντροφό του η οποία από τις 8:00 η ώρα το πρωί λείπει και δεν έχει δώσει σημεία ζωή. Αμέσως ενημερώσαμε αστυνομία και Πυροσβεστική και παρά πολύ γρήγορα άρχισαν οι ενέργειες» δήλωσε ο επιχειρηματίας.

Όπως λέει στον ΑΝΤ1 ο ιδιοκτήτης του τουριστικού καταλύματος το ζευγάρι πήγε για ολιγοήμερες διακοπές στο νησί και στη συνέχεια θα αναχωρούσε. Ο σύντροφός της συμμετείχε στις έρευνες. Την έπαιρνε τηλέφωνο, χτυπούσε αλλά η Νάταλι δεν απαντούσε. Ελπίζει η 35χρονη να είναι καλά στην υγεία της.

«Το παιδί στην αρχή σοκαρίστηκε πάρα πολύ μάλιστα έτρεξε με τους πυροσβέστες πανικοβλημένος. Σήμερα ήταν πάρα πολύ απογοητευμένος κι έλεγε «μα για όνομα του θεού δεν μπορούμε να βρούμε μια κοπέλα δηλαδή τι έχει γίνει εδώ»».

Η Νάταλι Κρίστοφερ πάντως έδειχνε να απολαμβάνει τις πρώτες ώρες της στην Ικαρία. Μάλιστα στην προσωπική της σελίδα στο Facebook είχε ανεβάσει εικόνες από το νησί. Η Νάταλι όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λάτρευε τον αθλητισμό. Είναι επικεφαλής καμπάνιας ώστε να αθλούνται οι γυναίκες.

Συγγενείς και φίλοι της Νάταλι κοινοποιούν φωτογραφίες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εύχονται η γυναίκα να βρεθεί σύντομα και να είναι καλά.

Πηγή: ant1news.gr