Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Περιουσία 33 δισ. έχει ο χειριστής του ταχύπλοου της τραγωδίας στο Πόρτο Χέλι

Γάλλος κροίσος ο 44χρονος χειριστής του ταχύπλοου που προκάλεσε το δυστύχημα με δύο νεκρούς στο Πόρτο Χέλι. Ειδικότερα, ο 44χρονος ε...


Γάλλος κροίσος ο 44χρονος χειριστής του ταχύπλοου που προκάλεσε το δυστύχημα με δύο νεκρούς στο Πόρτο Χέλι.






Ειδικότερα, ο 44χρονος είναι γόνος μιας από τις πλουσιότερες οικογένειες της Γαλλίας, στην οποία ανήκει η μεγαλύτερη αλυσίδα σούπερ μάρκετ της χώρας.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της RealNews, η οικογένεια του 44χρονου έχει περιουσία 33 δισεκατομμυρίων και θεωρείται μια από τις επιχειρηματικές αυτοκρατορίες της χώρας, ελέγχοντας μεταξύ άλλων και πολύ γνωστή επιχείρηση οικιακών ειδών που δραστηριοποιείται και στην Ελλάδα αλλά και αλυσίδες πώλησης ηλεκτρονικών ειδών και ρούχων.

Οι επιχειρήσεις της οικογένειας έχουν εξαπλωθεί σε 30 χώρες απασχολώντας περίπου 400.000 εργαζόμενους.


Ο Γάλλος μεγιστάνας έκανε διακοπές στο Πόρτο Χέλι, από τις αρχές Αυγούστου. Στις 9 Αυγούστου οδηγούσε το ταχύπλοο όταν εμβόλισε το μικρό αλιευτικό σκάφος, με αποτέλεσμα τον θάνατο δύο ανδρών και τον σοβαρό τραυματισμό μίας 60χρονης γυναίκας.

Μέσω του δικηγόρου του, ο 44χρονος δηλώνει συντετριμμένος από την εμπλοκή του στην τραγωδία, ενώ έχει αρνηθεί τις κατηγορίες και έχει δηλώσει πως δεν είδε το αλιευτικό.

Πηγή: Reader.gr