Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η συνοδηγός «καρφώνει» τον 28χρονο για το τροχαίο στο Αίγιο: «Του ζήτησα να σταματήσουμε πολλές φορές μετά το δυστύχημα»

Όσο πιο πολλές πληροφορίες έρχονται στην επιφάνεια τόσο φουντώνει η οργή για τον 28χρονο και τη συμπεριφορά του πριν αλλά και μετά τη σύ...


Όσο πιο πολλές πληροφορίες έρχονται στην επιφάνεια τόσο φουντώνει η οργή για τον 28χρονο και τη συμπεριφορά του πριν αλλά και μετά τη σύλληψη.

Μέσα στα κλάματα, σε ένα διπλανό χωριό, εντόπισαν αστυνομικοί τη συνοδηγό του 28χρονου δόκιμου, που συνεπήρε και σκότωσε το νήπιο και τη γιαγιά του στο θανατηφόρο τροχαίο του Αιγίου.




Η κοπέλα σύμφωνα με την κατάθεσή της «καίει» τον οδηγό του αυτοκινήτου, καθώς αναφέρει πως του ζήτησε επανειλημμένα να σταματήσουν, αφού έγινε το δυστύχημα, λέγοντάς του πως είχαν κάνει κακό και να μην φύγουν, αλλά εκείνος δεν άκουγε.

Όπως αναφέρουν οι ίδιοι οι αστυνομικοί, τον εντόπισαν σε παραλία του Λόγγου τη στιγμή που προσπαθούσε να φτάσει σε σκάφος για να διαφύγει και όχι για να αυτοκτονήσει.

Όπως διέρρευσε, στο Τμήμα ήταν εξαιρετικά νευρικός κι εριστικός. Μόνο η μητέρα του ήταν συγκαταβατική και προσπαθούσε να τον ηρεμήσει κι εκείνον.

Από την γενική του εικόνα οι αστυνομικοί πιστεύουν πως είναι πιθανόν να τελούσε υπό την επήρεια αλκοόλ, ωστόσο σε αυτό θα δώσουν απαντήσεις οι τοξικολογικές εξετάσεις.

Το σίγουρο είναι πως η ταχύτητα που είχε αναπτύξει ήταν εξωφρενική σε σχέση με το δρόμο.

Τι είπε ο πραγματογνώμονας

Ο μηχανολόγος πραγματογνώμονας, Θωμάς Χόνδρος, επιβεβαίωσε μιλώντας στον Alpha ότι ο 28χρονος οδηγούσε με υψηλή ταχύτητα. «Από τα πρώτα ευρήματα συμπεραίνεται ότι η ταχύτητα του αυτοκινήτου ήταν υψηλή. Το ατύχημα έγινε κάτω από πινακίδα ορίου ταχύτητας 50 χιλιομέτρων/ώρα στην είσοδο του οικισμού. Σημειώθηκε εκτροπή του αυτοκινήτου σε στροφή λόγω της υψηλής ταχύτητας και η παράσυρση επί του πεζοδρομίου της γιαγιάς και του ενός έτους εγγονού της».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ... «Έχει αθωωθεί για το τροχαίο με τους αστυνομικούς» - Τι υποστηρίζει ο συνήγορος του 28χρονου που σκότωσε γιαγιά και εγγόνι..!!!