Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΡΑΣΗ Συνελήφθη μετά από ένοπλη ληστεία στη Γλυφάδα -Είχε κάνει πάνω από 20 μέσα στο καλοκαίρι

Στην σύλληψη ατόμου γνωστού για την παραβατική του δράση στην αστυνομία προχώρησε κατά τη διάρκεια της νύχτας στη Γλυφάδα η αστυνομία. ...


Στην σύλληψη ατόμου γνωστού για την παραβατική του δράση στην αστυνομία προχώρησε κατά τη διάρκεια της νύχτας στη Γλυφάδα η αστυνομία.




Λίγα λεπτά πριν τη σύλληψη ο δράστης είχε πραγματοποιήσει ένοπλη ληστεία σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στην οδό Γούναρη στη Γλυφάδα.

Ληστεια με την απειλή πιστολιού στη Γλυφάδα

Όλα έγιναν λίγο μετά τα μεσάνυχτα όταν ο δράστης, που έχει εκτίσει και ποινές κάθειρξης σε σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας, εισέβαλε στην επιχείρηση και με την απειλή πιστολιού έκλεψε τις εισπράξεις.

Οι Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ Νοτιοανατολικής Αττικής ενημερώθηκαν αμέσως για τη ληστεία, ενώ ο δράστης απομακρύνθηκε με ένα αυτοκίνητο. Λίγο αργότερα το όχημα με τον ύποπτο εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε από την αστυνομία στην Λεωφόρο Ποσειδώνος στο ύψος του Αλίμου.

Στο αυτοκίνητο βρέθηκαν το πιστόλι και η τσάντα με τα χρήματα. Σύμφωνα με εκτιμήσεις αστυνομικών, ο συγκεκριμένος κακοποιός φέρεται να έχει πραγματοποιήσει από τον Ιούλιο έως και χθες που συνελήφθη, περισσότερες από 20 ένοπλες ληστείες.