Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ισλαμ 2019...!!! Νορβηγίδες και Δανέζα... Απειλήθηκαν με αποκεφαλισμό επειδή φορούσαν σορτς…

Φόρεσαν σορτς και για αυτό απειλήθηκαν πως θα τους κόψουν το κεφάλι και για αυτό εγκατέλειψαν το Μαρόκο Τον Ιανουάριο η Νορβηγίδα Ματέ...


Φόρεσαν σορτς και για αυτό απειλήθηκαν πως θα τους κόψουν το κεφάλι και για αυτό εγκατέλειψαν το Μαρόκο

Τον Ιανουάριο η Νορβηγίδα Ματέν Ουελαντ και η Δανέζα Λουίζα Βεστεραγκερ σκοτώθηκαν με αποκεφαλισμό στα όρη Άτλας.

Οι τρεις νέες γυναίκες μετείχαν σε μια ομαδα 37 ατόμων σε ένα εθελοντικό project σε ένα μικρό χωριό του Μαρόκου. Βρέθηκαν να τις απειλούν με αποκεφαλισμό επειδή φόρεσαν σορτς και αποφάσισαν να εγκαταλείψουν τη χώρα. Τον περασμένο Δεκέμβριο δύο σκανδιναβές τουρίστριες αποκεφαλίστηκαν από Μαροκινούς τζιχαντιστές.




Οι τρεις νέες γυναίκες από το Βέλγιο που συγκαταλέγονταν στην ομάδα των 37 της εθελοντικής οργάνωσης εργασίας Bouworde που σταλθηκαν για κατασκευή δρόμου στο χωριό Ανταρ του Μαρόκου, βρέθηκαν αντιμέτωπες με τον δάσκαλο του χωριού ο οποίος είπε πως πρέπει να αποκεφαλίσουν επειδή φοράνε σορτς.

Ο δάσκαλος τράβηξε φωτογραφία τις γυναίκες την ώρα που εργαζόταν στο εργοτάξιο και τις δημοσίευσε στα social media, σχολιάζοντας πως είναι ανάγκη αυτές που δεν σέβονται το Ισλάμ να πάρουν το μάθημά τους, κανοντας έκκληση στους τζιχαντιστές να τις αποκεφαλίσουν.

Μετά από αυτό οι τρεις Βελγιδες αποφάσισαν να εγκαταλείψουν το Μαρόκο. Ενώ η οργάνωση Bouworte αποφάσισε να ακυρώσει τα στρατόπεδα της στο Μαρόκο. Η οργάνωση ανακοίνωσε πως “μας συμβούλεψαν να μην στείλουμε νέα ομάδα στο Μαρόκο. άκουσέ με την συμβουλή αυτή και ακυρώσαμε όλα τα στρατόπεδα που θα κάναμε στο μέλλον στο Μαρόκο” .

Η οργάνωση ανέφερε πως Μαροκινοί αξιωματούχοι εγγυήθηκαν την ασφάλεια της ομάδας που βρίσκεται εκεί και μετά από αυτό οι υπόλοιποι 34 της ομάδας αποφάσισαν να παραμείνουν εκεί.

Σύμφωνα με την είδηση από το spinning συνελήφθηκε 26 χρόνων κατηγορούμενος ο οποίος ανακοινώθηκε πως θα δικαστεί με κατηγορίες για “εξώθηση σε τρομοκρατική πράξη”.https://tourkikanea.gr

……………




https://www.artigercek.com