Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

19 οι Νεκροί και 30 οι τραυματίες στο Ελ Πάσο...!! Αυτός είναι ο δράστης του μακελειού «ενάντια στην Ισπανόφωνη εισβολή στο Τέξας»...!!!

Οι τελευταίες πληροφορίες της επίθεσης στο εμπορικό κέντρο σοκάρουν. Μιλάνε για τουλάχιστον 19 νεκρούς και 40 τραυματίες. Στα χέρια της...


Οι τελευταίες πληροφορίες της επίθεσης στο εμπορικό κέντρο σοκάρουν. Μιλάνε για τουλάχιστον 19 νεκρούς και 40 τραυματίες. Στα χέρια της αστυνομίας ο 21χρονος μακελάρης. Σε μανιφέστο του παραπέμπει στη σφαγή της Νέας Ζηλανδίας. "Ο Θεός μαζί σας" έγραψε ο Ντόναλντ Τραμπ στο Twitter.




Ρατσιστικά φαίνεται πως ήταν τα κίνητρα του νεαρού οπλοφόρου που σκόρπισε τον τρόμο και τον θάνατο στο Walmart του Ελ Πάσο, με τουλάχιστον 19 νεκρούς και 40 τραυματίες, προτού συλληφθεί, όπως μετέδιδαν τα τηλεοπτικά δίκτυα NBC και CNN, επικαλούμενα τις αστυνομικές αρχές.

Σε τετρασέλιδο μανιφέστο του – το οποίο ήδη αναλύει το FBI – ο 21χρονος Patrick Crusius από το Ντάλας δηλώνει ότι εμπνεύστηκε από τον μακελάρη στα τεμένη της πόλης Christchurch της Νέας Ζηλανδίας τον περασμένο Μάρτιο, όταν περισσότεροι από 50 άνθρωποι έπεσαν νεκροί από τα πυρά του.

Στο μανιφέστο του ο Patrick Crusius χαρακτηρίζει την ενέργειά του στο Walmart ως «απάντηση στην ισπανόφωνη εισβολή στο Τέξας».

Επικαλούμενος την αστυνομία, ο τοπικός τηλεοπτικός σταθμός ΚTSM μετέδωσε φωτογραφίες του υπόπτου που ελήφθησαν από κάμερες ασφαλείας, ενώ εισέβαλε στο WalMart.

Εμφανίζουν τον 21χρονο Crusius με χακί παντελόνι και σκούρο μπλουζάκι να κραδαίνει ένα τουφέκι. Μοιάζει δε να φορά ακουστικά, ή προστατευτικά σκοποβολής για την ακοή.

Ο Τραμπ για το μακελειό στο Ελ Πάσο

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ τόνισε μέσω twitter πως οι αναφορές από το Ελ Πάσο είναι «πολύ κακές, πολλοί νεκροί». «Μίλησα με τον κυβερνήτη για να του εκφράσω την πλήρη υποστήριξη της ομοσπονδιακής κυβέρνησης. Ο Θεός να είναι μαζί σας«, τόνισε ο Αμερικανός πρόεδρος στο ίδιο μήνυμα.

«Είναι μία τραγωδία που ο νους μου δεν μπορεί να τη χωρέσει», δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN ο δήμαρχος του Ελ Πάσο, Ντι Μάργκο.