Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Εκπρόσωπος Πυροσβεστικής για την Εύβοια: Περιμένουμε αύξηση των ανέμων μετά τις 11 αλλά είμαστε αισιόδοξοι

Μετά τις 11 το πρωί περιμένει η Πυροσβεστική την αύξηση της έντασης των ανέμων στην Εύβοια, η οποία, ωστόσο, δεν θα είναι παρόμοια με τη...


Μετά τις 11 το πρωί περιμένει η Πυροσβεστική την αύξηση της έντασης των ανέμων στην Εύβοια, η οποία, ωστόσο, δεν θα είναι παρόμοια με την χθεσινή καθώς εκιμάται ότι θα είναι της τάξης των 4-5 μποφόρ.




«Είμαστε πολύ αισιόδοξοι γιατί θα έχουμε μεγάλη δύναμη των εναέριων μέσων και χαμηλούς ανέμους» δήλωσε από την πλευρά του στον ΘΕΜΑ 104,6 ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής.

Περιγράφοντας την κατάσταση κατά τη διάρκεια της νύχτας ο Βασίλης Βαθρακογιάννης είπε ότι «είχαμε πολύ χαμηλής έντασης ανέμους, σε κάποιες περιπτώσεις είχαμε και άπνοια».

Όσον αφορά, τέλος, την εμπλοκή με τη βοήθεια από την Κροατία ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής εξήγησε στον ίδιο ραδιοφωνικό σταθμό ότι τα κροατικά αεροσκάφη δεν ήρθαν στην Ελλάδα επειδή στη χώρα τους υπήρχε πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς και γι' αυτό δεν θα μπορούσαν να ανταποκριθούν στο αίτημα που υπέβαλε η Ελλάδα μέσω του ευρωπαϊκού οργανισμού πολιτικής προστασίας.