Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

11 μήνες μετά... Ξύπνησε από κώμα και γύρισε νικητής στο σπίτι του ο 18χρονος Στέλιος Καμενάκης.

Όπως αναφέρει το neakriti.gr, ο 18χρονος Στέλιος Καμενάκης έχοντας μείνει 11 ολόκληρους μήνες σε Δημόσια Νοσοκομεία και το ειδικό κέντρο απ...


Όπως αναφέρει το neakriti.gr, ο 18χρονος Στέλιος Καμενάκης έχοντας μείνει 11 ολόκληρους μήνες σε Δημόσια Νοσοκομεία και το ειδικό κέντρο αποκατάστασης και αποθεραπείας της Λάρισας, επέστρεψε γερός και δυνατός στο σπίτι του στον Κουτσουρά Λασιθίου.




Η οικογένειά του θεωρώντας ότι, ο σοβαρός τραυματισμός του, σε τροχαίο ατύχημα με μοτοσυκλέτα στον Αθερινόλακκο, το απόγευμα του Σαββάτου 22 Ιουλίου του 2017, ήταν ένα κακό όνειρο ευχαρίστησε σε όλους εκείνους που βοήθησαν με τον οποιονδήποτε τρόπο, στο να αποκατασταθεί η υγεία του αγαπημένου τους Στέλιου.

«Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Ιεράπετρας και του Βενιζέλειου Ηρακλείου», ανέφερε, ενώ ευχαρίστησε όλους όσους τον βοήθησαν να σταθεί και πάλι στα πόδια του. Εκείνη τη μέρα έφυγα μαζί με το Στέλιο και έμεινα δίπλα του όλους εκείνους τους δύσκολους μήνες που έδινε τη μάχη να ξανασταθεί όρθιος. Έφυγα μαζί του και γύρισα μαζί του 11 μήνες μετά και ο Στέλιος είναι όρθιος. Συνεχίζει εδώ στο σπίτι μας την αποθεραπεία και κάνει ξανά όνειρα! Τα όνειρα που έκανε πριν τραυματιστεί στον Αθερινόλακκο. Στο διάστημα αυτό συγγενείς φίλοι γνωστοί και άγνωστοι, μας έδιναν κουράγιο και δύναμη και έκαναν την προσευχή τους, για το παιδί μας. Τους ευχαριστώ όλους πραγματικά», μας λέει συγκινημένη η μητέρα του Στέλιου κ. Μαίρη Δανδουλάκη – Καμενάκη.