Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ της Αμερικανίδας Βιολόγου... Έχει κανάλι στο Youtube και έχει αναρτήσει ΒΙΝΤΕΟ από την Σπηλιά....!!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ...

Ανατριχίλα από τις αποκαλύψεις για την δολοφονία της βιολόγου στην Κρήτη. Ο δράστης γνώριζε πολύ καλά την περιοχή. Είχε αναρτήσει μάλιστα κ...


Ανατριχίλα από τις αποκαλύψεις για την δολοφονία της βιολόγου στην Κρήτη. Ο δράστης γνώριζε πολύ καλά την περιοχή. Είχε αναρτήσει μάλιστα και... βίντεο - ξενάγηση στην σπηλιά που πέταξε το πτώμα. Δείτε εικόνες από τη σημείο της φρίκης.





Σαν την παλάμη του χεριού του γνώριζε την ευρύτερη περιοχή όπου βρέθηκε νεκρή η 60χρονη Αμερικανίδα βιολόγος Suzanne Eaton, ο 27χρονος κατ’ ομολογία δολοφόνος της, ο οποίος προσήχθη το απόγευμα στη Διεύθυνση Αστυνομίας Χανίων.

Ο νεαρός άνδρας, ο οποίος να σημειωθεί είναι οικογενειάρχης και πατέρας δύο παιδιών, διατηρούσε περιουσία στη θέση Ξαμουδοχώρι του Δήμου Πλατανιά, όπου βρίσκεται και το γερμανικό δαιδαλώδες καταφύγιο του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, στο εσωτερικό του οποίου, βρέθηκε το σώμα της άτυχης επιστήμονα σε προχωρημένη σήψη.

Ο φερόμενος ως δολοφόνος της διακεκριμένης επιστήμονα, αγρότης στο επάγγελμα, επεδείκνυε ιδιαίτερη ροπή στην εξερεύνηση της φύσης και σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost πριν από τρία περίπου χρόνια είχε εξερευνήσει τη σπηλιά και μάλιστα είχε καταγράψει την προσπάθειά του αυτή σε video που ανάρτησε στο κανάλι που διατηρεί στην πλατφόρμα του YouTube.