Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Το πρώτο «μοιρόσημο» των ρωσικών S-400 που προστατεύουν την τουρκία... Οθωμανός καβαλάρης σαν κι αυτούς που έκανε πυραμίδες με τα κεφάλια τους ο Κολοκοτρώνης στον Μωρηά...!!!

Το πρώτο «μοιρόσημο» με τη νέα Μοίρα που θα εξοπλιστεί με τα συστήματα S-400 η τουρκική Αεροπορία, κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο. Το σήμα...


Το πρώτο «μοιρόσημο» με τη νέα Μοίρα που θα εξοπλιστεί με τα συστήματα S-400 η τουρκική Αεροπορία, κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο.

Το σήμα αναγράφει επάνω του με μεγάλα γράμματα τη λέξη «Zafer» που σημαίνει «νίκη», και απεικονίζει ένα έφιππο Οθωμανό τοξοβόλο.




Ακόμη αναγράφεται η φράση «1η Μοίρα S-400».

Οι παραλαβές των συστημάτων συνεχίζονται κανονικά με το τελευταίο φορτίο των τμημάτων του συστήματος να μεταφέρεται με την 17η πτήση στη βάση Akinci στις 19 Ιουλίου.

Από τότε δεν έχει αναφερθεί άλλη άφιξη τμημάτων αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχει γίνει άλλη.

Ακόμη είναι άγνωστο που θα τοποθετηθούν οι δώδεκα (πιθανότατα εκτοξευτές) των δύο πλήρων συστημάτων που παραλαμβάνει η Τουρκία.

Πιθανότατα η πρώτη Μοίρα να τοποθετηθεί στην Άγκυρα και η δεύτερη στη Μερσίνα.

Την ίδια ώρα όπως έγινε γνωστό, Ρωσία και Τουρκία διεξάγουν συνομιλίες για την πιθανή κοινή παραγωγή του αντιαεροπορικού συστήματος S-400, αναφέρει το TASS επικαλούμενο δηλώσεις του Sergei Chemezov γενικού διευθυντή της Rostec.


Μάλιστα ο γενικός διευθυντής της Rostec πρόσθεσε πως η Τουρκία ενδιαφέρεται για την αγορά και άλλων αντιαεροπορικών συστημάτων από τη Ρωσία, διάφορων ικανοτήτων και εμβέλειας, όπως και αντιαρματικών πυραύλων.

Όλα αυτά μάλιστα αμέσως μετά την ολοκλήρωση των παραδόσεων των S-400 όπως είπε χαρακτηριστικά.