Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ... Σε εξέλιξη συλλαλητήριο κατά της κατάργησης του ασύλου -Κλειστοί δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/

Σε εξέλιξη είναι πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στα Προπύλαια κατά της κατάργησης του πανεπιστημιακού ασύλου που προωθεί η κυβέρνηση. ...


Σε εξέλιξη είναι πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στα Προπύλαια κατά της κατάργησης του πανεπιστημιακού ασύλου που προωθεί η κυβέρνηση.




Αυτή την ώρα είναι κλειστές, λόγω του συλλαλητηρίου, που βρίσκεται σε εξέλιξη, η Αμαλίας και η Πανεπιστημίου, καθώς και η Σέκερη, από τη Βασιλίσσης Σοφίας μέχρι το Σύνταγμα.

Δεκάδες σύλλογοι φοιτητών, παρατάξεις, ΣΕΠΕ και ΕΛΜΕ έχουν εκδώσει ανακοινώσεις, ψηφίσματα και καταγγελίες ενάντια στο εν λόγω μέτρο.

Η κατάργηση του ασύλου στα πανεπιστήμια σε μία προσπάθεια να σταματήσει η ανομία, η βία και το εμπόριο ναρκωτικών στα πανεπιστήμια είναι από τις πρώτες προτεραιότητες της νέας κυβέρνησης, όπως είχε γίνει γνωστό τόσο προεκλογικά, όσο και κατά τη διάρκεια των προγραμματικών δηλώσεων από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και από την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

συλλαλητηριο ασυλο3