Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Η αγάπη μπορεί να σώσει» - Η συγκινητική ανάρτηση στο facebook για την γυναίκα που κρατούσε αγκαλιά τον σκύλο της στο Μάτι - ΦΩΤΟ

Μία από τις συγκινητικές ιστορίες των ανθρώπων που κατάφεραν να ζήσουν από τη φονική πυρκαγιά στον Μάτι έκανε γνωστή μέσω Facebook ο Σπύρος...


Μία από τις συγκινητικές ιστορίες των ανθρώπων που κατάφεραν να ζήσουν από τη φονική πυρκαγιά στον Μάτι έκανε γνωστή μέσω Facebook ο Σπύρος Χατήρας.

Δημοσίευσε δύο φωτογραφίες που δείχνουν μία κυρία με τον σκύλο της να βρίσκεται στο νερό για να προστατευτεί από τις φλόγες και η δεύτερη τους δείχνει πώς είναι σήμερα.





Η κυρία στην φωτογραφία, είναι η κυρία Κατερίνα Σγούρα. Έζησε όλον τον εφιάλτη στο Μάτι, πέρσι τέτοιες μέρες. Τα τελευταία χρόνια είχε υιοθετήσει ένα σκυλάκι το οποίο είχε μόνο 3 πόδια. Στη διάρκεια της περσινής τραγωδίας, το κρατούσε στην αγκαλιά της μέσα στην θάλασσα - φωτό 1 - όπου είχε καταφύγει μαζί του για να γλυτώσει. Η επόμενη φωτιγραφια, είναι φετινή: οι δυο τους, τα κατάφεραν. Η αγάπη: η αγάπη που μπορεί να σώσει, με όλους τους τρόπους. Που μπορεί να σώσει πολλές φορές, με πολλές μορφές. Που σώνει εκείνον που την δέχεται, μα και εκείνον που την προσφέρει. Που όσο και αν προσφέρει, δεν μένει με λιγότερη. Μόνο η αγάπη: πιστεύω. Ομνυω. Υποκλίνομαι. Και χάρισμά σας, όλοι οι θεοί κ όλες οι θρησκείες, όλοι οι Άγιοι κ όλοι οι παράδεισοι. Η αγάπη, αρκεί".