Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τέλος Μετά από τρία χρόνια η κατάληψη στο ξενοδοχείο City Plaza - Οι αλλοδαποί και οι αλληλέγγυοι φοβήθηκαν αστυνομική επιχείρηση και την κοπάνησαν...!! !

ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΕΡΙΤΡΑΝΗ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΕΜΕΝΑΝ ΕΚΕΙ ΜΕ ΚΥΒΕΝΡΗΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ! Έληξε μετά από τρία χρόνια η κατάληψη...


ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΕΡΙΤΡΑΝΗ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΕΜΕΝΑΝ ΕΚΕΙ ΜΕ ΚΥΒΕΝΡΗΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ!

Έληξε μετά από τρία χρόνια η κατάληψη στο ξενοδοχείο City Plaza καθώς οι αλλοδαποί αποχώρησαν υπό τον φόβο αστυνομικής επιχείρησης.




Πιο αναλυτικά, αποχώρησαν από το ξενοδοχείο Plaza οι μετανάστες που το είχαν καταλάβει με τη συνδρομή «αλληλέγγυων».

Μάλιστα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η αποχώρηση από το ξενοδοχείο της οδού Αχαρνών έγινε με πρωτοβουλία των αλληλέγγυων, καθώς φοβήθηκαν ότι θα γινόταν αστυνομική επιχείρηση για την εκκένωση.

«Όποτε τολμάω να περάσω από εδώ, προπηλακίζουν, σπρώχνουν, βρίζουν», έλεγε μόλις τον περασμένο Απρίλιο, η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου Νέλυ Παπαχελά και αναρωτιόταν:

«Αυτοί εδώ οι άνθρωποι που με δέρνουν και με διώχνουν, τι είναι στην περιουσία μου;

«Γίνεται διακίνηση ναρκωτικών, γίνεται κάποιου είδους πορνεία», είχε πει η ιδιοκτήτρια λέγοντας πως συνεχίζει να πληρώνει ΕΝΦΙΑ και φόρους για το κτίριο, που δεν της επιτρέπεται να αξιοποιήσει.

Παρά τις τρεις εισαγγελικές εντολές και τις προσπάθειες της ιδιοκτήτριας να εκκενωθεί ο χώρος, οι καταληψίες παρέμεναν μέσα στο χώρο του ξενοδοχείου.

Αυτή την ώρα έξω από το ξενοδοχείο βρίσκονται αστυνομικοί της ΟΠΚΕ και η ιδιοκτήτρια κ. Παπαχελά, η οποία εξετάζει το κτίριο για πιθανές φθορές.