Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ισλαμικό νόνο στη Θράκη θέλει να επβάλλει η Τουρκία - «Γριζάρει» την περιοχή... - Εικόνα-σοκ από το μνημόσυνο του Σαδίκ

Εικόνες που παραπέμπουν σε χώρες της Μ. Ανατολής διαδραματίστηκαν πριν λίγες ημέρες στη Θράκη στο καθιερωμένο μηνμόσυνο του Σαδίκ. Εκεί ...


Εικόνες που παραπέμπουν σε χώρες της Μ. Ανατολής διαδραματίστηκαν πριν λίγες ημέρες στη Θράκη στο καθιερωμένο μηνμόσυνο του Σαδίκ. Εκεί όπου όπως είχε αποκαλύψει το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ, δόκιμος Αξιωματικός του στρατού παρευρέθηκε με στολή στο μνημόσυνο του Σαδίκ.



Δηλαδή ένα άτομο που η ελληνική πατρίδα τον εμπιστεύτηκε ως αξιωματικό, τον πληρώνει ως τέτοιο και τον μετέθεσε στο σπίτι του, ανταποδίδει με μία τέτοια πρόκληση. Γιατί πρόκειται περί πρόκλησης:η εκδήλωση είχε καθαρά πολιτικό – ανθελληνικό χαρακτήρα, άλλωστε στο ισλάμ δεν υπάρχει καν η έννοια του μνημόσυνου, κι επέλεξε να παραστεί με την στολή του ελληνικού στρατεύματος!

Οι προκλήσεις είναι απανωτές και πρέπει η νέα Κυβέρνηση άμεσα να πάρει μέτρα πριν δημιουργηθούν τετελεσμένα στη περιοχή.




Όσο περνάει ο καιρός, τόσο και διογκώνεται το πρόβλημα. Δεν επιτρέπεται η ΜΙΤ να αλωνίζει στη περιοχή. Η εμφάνιση μάλιστα της επικεφαλής του DEB δείχνει πως η κατάσταση πλέον ξεφεύγει.

¨Καλώς ήλθατε στην τελετή μνήμης που διοργανώνουμε στην 24η επέτειο του αποχωρισμού ανάμεσά μας του δόκτορα Αχμέτ Σαδίκ, του ηγέτη της δυτικής Θράκης και των Τούρκων των Βαλκανίων. Τιμώ τον αείμνηστο ηγέτη μας με μεγάλη νοσταλγία και ευγνωμοσύνη.
Επιθυμώ να αναφέρω πως αισθάνομαι περήφανη ως Πρόεδρος του κόμματος DEB που στηρίζει την ιερή μνήμη του Δρ, Σαδίκ Αχμέτ. Θα βαδίσουμε στον δρόμο του χωρίς υποχωρήσεις και επιθυμώ να αναφέρω για μία ακόμη φορά πως δεν πρόκειται ποτέ να εγκαταλείψουμε αυτό τον αγώνα. Εάν εμείς οι Τούρκοι της δυτικής Θράκης μπορούμε και αναπνέουμε άνετα σε αυτά τα χώματα, αυτό είναι χάρη στον Δρ. Σαδίκ Αχμέτ.

Ενώπιον σας επιθυμώ να δηλώσω πως η κληρονομιά του βρίσκεται σε σίγουρα χέρια. Ο ηγέτης μας ο Σαδίκ Αχμέτ ακριβώς πριν από 24 χρόνια ξεψύχησε σε ένα αμφισβητούμενο τροχαίο δυστύχημα. Το αυτοκίνητο στο οποίο παρέδωσε την ψυχή του, κάποιοι ήρθαν και το έκλεψαν από τα γραφεία μας.

Ως κόμμα DEB ζητάμε εκείνο το όχημα πίσω. Πάντως εκείνο το όχημα υπάρχει το αίμα του ηγέτη μας. Η ταυτότητα των ανθρώπων ο πόνος τους τα πνευματικά τους συναισθήματα δεν κλέβονται ποτέ. Τα θέματα δεν λύνονται όταν τα σκεπάζεις με κάτι, το αντίθετο λύνονται με διαβούλευση. Επιθυμώ να τελειώσω με την ρήση του Δρ. Σαδίκ Αχμέτ που έχει χαραχτεί στο μυαλό. Εάν είναι έγκλημα να είμαι Τουρκάλα, τότε το επαναλαμβάνω ξανά εδώ, εγώ είμαι Τουρκάλα και έτσι θα παραμείνω.”, αναφέρουν τα tourkikanea. https://tourkikanea.gr/thraki/deb-376/

Είναι προφανές πως με αυτή την εμφάνιση, ήθελε να περάσει το μήνυμα πως η Θράκη είναι μουσουλμανοκρατούμενη. Η μαντίλα είναι σύμβολο των μουσουλμάνων και τίποτα δεν γίνεται τυχαία.

Εάν δεν θέλουμε να δούμε ένα νέο Κόσοβο στη περιοχή, χρειάζεται έμεσα εγρήγορση από όλους!