Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ... Αστυνομικοί που ήταν στα «ΕΠΙΣΗΜΑ» και φρουρούσαν ΣΥΡΙΖΑΙΟ... ΠΛΑΚΩΘΗΚΑΝ μέσα στη ΓΑΔΑ γιατί το «αφεντικό» βόλεψε μόνο τον έναν...!!!

Με απόσπαση στον ίδιο «επίσημο», οι δύο Αστυνομικοί, βρέθηκαν στην ίδια Υπηρεσία για να παραλάβουν τα φύλλα πορείας τους, με τον έναν ν...


Με απόσπαση στον ίδιο «επίσημο», οι δύο Αστυνομικοί, βρέθηκαν στην ίδια Υπηρεσία για να παραλάβουν τα φύλλα πορείας τους, με τον έναν να επιστρέφει στην οργανική του, και τον άλλο να μετακινείται σε μάχιμη υπηρεσία..




Η απόφαση του Υπουργού Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, να ανακαλέσει Αστυνομικούς από διάθεση, σε Υπηρεσίες του Αρχηγείου και «Επίσημα», στις οργανικές του θέσεις, τέθηκε άμεσα σε εφαρμογή. Από την ανάληψη καθηκόντων του (09/07) , μέσα σε μία εβδομάδα, περισσότεροι από 700Αστυνομικοί έχουν λάβει φύλλα πορείας να επανέλθουν στις μάχιμες υπηρεσίες και τις οργανικές τους θέσεις, σύμφωνα με πληροφορίες του NantiaReport.gr

Υπάρχουν όμως και τα .. απρόοπτα. Καλά πληροφορημένες πηγές του NantiaReport.gr μας μετέφεραν τα όσα ακολουθήσαν της συνάντησης δυο Αστυνομικών που μέχρι την 7η Ιουλίου, ήταν στη συνοδεία επισήμου- μέλους της (προηγούμενης) Κυβέρνησης. Τα στοιχεία των δύο Αστυνομικών βρίσκονται στη λίστα όσων κλήθηκαν με φύλλο πορείας να επανέλθουν στις οργανικές τους θέσεις.. Ωστόσο ο ένας από τους δύο Αστυνομικούς, χρησιμοποίησε την καλή επαφή με τον «επίσημο» για να τον «φτιάξει» με το φυλλο πορείας του να τον επαναφέρει σε Υπηρεσία της επιλογής του, κάτι που δε συνέβη και με το συνάδελφο του, ο οποίος επέστρεψε στην Υπηρεσία που είχε οργανική αλλά δεν ήταν επιλογή του.

Κι επειδή τα νέα μαθαίνονται γρήγορα.. όταν οι δυο Αστυνομικοί βρέθηκαν στον όροφο Υπηρεσίας για να παραλάβουν τα φύλλα πορείας τους, πιάστηκαν στα χέρια, και βαριές εκφράσεις και χαρακτηρισμοί ακούστηκαν μεταξύ τους. Η παρέμβαση των συναδέλφων τους, απέτρεψε τα .. χειρότερα με τους δύο Αστυνομικούς να απομακρύνονται και να αποχωρούν σε διαφορετικούς χρόνους από την Υπηρεσία.