Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΟΙ ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ... Κατηγορούν την Ιβάνκα Τραμπ ως Ναζίστρια επειδή χάρισε Λευκό Σκύλο στα παιδιά της...!!!

Το έκανε πάλι το θαύμα της. Η Ιβάνκα Τραμπ, η κόρη του Αμερικανού Προέδρου, βρέθηκε ξανά στο στόχαστρο έντονης κριτικής για το δώρο που έκ...



Το έκανε πάλι το θαύμα της. Η Ιβάνκα Τραμπ, η κόρη του Αμερικανού Προέδρου, βρέθηκε ξανά στο στόχαστρο έντονης κριτικής για το δώρο που έκανε στην 8χρονη κόρη της και δεν ήταν άλλο παρά ένα; λευκός σκύλος.




Ωστόσο, πολλοί ήταν αυτοί που είδαν έναν ναζιστικό συμβολισμό στην χαριτωμένη φωτογραφία που ανάρτηση η Ιβάνκα Τραμπ στο Twitter την Κυριακή. Στην Ανάρτησή της, η κόρη του Αμερικανού προέδρου έγραψε: «Αυτή είναι η Γουίντερ (Χειμώνας), το όνειρο της Αραμπέλα γίνεται πραγματικότητα με το νεότερο μέλος της οικογένειας Κούσνερ».

Ορισμένοι όμως σχολιαστές αναφέρθηκαν στην ράτσα του σκύλου, υποδεικνύοντας πως η Γουίντερ είναι εν μέρει Pomeranian και εν μέρει Husky. Άλλοι όμως το πήγαν ένα βήμα παραπέρα και αναφέρθηκαν στην υπεροχή της ράτσας. «Πόσο χαριτωμένο» έγραψε απογοητευμένη η ηθοποιός Νάνσι Λι Γκραν. «Βλέπω ότι δεν καταφύγατε σε κάποιο ζώο από καταφύγιο αλλά σε έναν σκύλο της Άριας φυλής. Μήπως κάθεται και κάνει τον ναζιστικό χαιρετισμό κιόλας;».

«Αν ήταν ένα καφετί σκυλί, θα το βάζατε σε κλουβί;» ρώτησε ο φιλελεύθερος συγγραφέας Τζον Ζαλ, αναφερόμενος στην αμφιλεγόμενη πολιτική της διοίκησης Τραμπ για τον χωρισμό των παιδιών παράνομων μεταναστών από τους γονείς τους στα μεξικανικά σύνορα.

Να σημειωθεί πως πριν από λίγες ημέρες, η Ιβάνκα Τραμπ είχε βρεθεί πάλι στο στόχαστρο έντονης κριτικής και αναπαράγοντας απίστευτα memes μετά την προσπάθειά της να μπει στην συζήτηση με τον Γάλλο Πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν, τον Καναδό πρωθυπουργό Τζάστιν Τριντό, την Βρετανίδα πρωθυπουργό Τερέζα Μέι και την Διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ στην Σύνοδο Κορυφής των G20 στην Ιαπωνία.