Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο Παναγιώταρος στηρίζει Μιχαλολιάκο...!! Μιλάνε μαζί αύριο σε Πολιτική εκδήλωση στον Σταθμό Λαρίσης...

Πολλά γράφτηκαν και ειπώθηκαν μετά την αποχώρηση Λαγού από την Χ.Α. Κι ανάμεσα τους η στάση που θα κρατήσουν οι δυο «Ηλίες », ο Παναγιώτ...


Πολλά γράφτηκαν και ειπώθηκαν μετά την αποχώρηση Λαγού από την Χ.Α. Κι ανάμεσα τους η στάση που θα κρατήσουν οι δυο «Ηλίες », ο Παναγιώταρος. και ο Κασιδιάρης.




Ο Δεύτερος είναι προς στιγμήν εξαφανισμένος. Ο πρώτος, ο Παναγιώταρος δηλαδή, κάνει κίνηση... και το Σάββατο εμφανίζεται μαζί με τον Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής στην Τ.Ο. Αθηνών για να μιλήσει σε πολιτική εκδήλωση με Θέμα "Η Χρυσή Αυγή μετά τις εκλογές - Η κυβέρνηση της ΝΔ και το Εθνικιστικό Κίνημα".

Στην ίδια εκδήλωση «θα απευθύνει χαιρετισμό ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, Συναγωνιστής Ν.Γ. Μιχαλολιάκος» όπως γράφει στην ιστοσελίδα της η Χ.Α.

Ο ένας Λιάκος λοιπόν ξεκαθάρισε... Το ίδιο θα κάνει και ο δεύτερος, αλλά προφανώς περιμένει να καθίσει λίγο ο κουρνιαχτός. Και οι δύο μπορεί να αναγνωρίζουν άθη στον Μιχαλολιάκο, αλλά ίσως να γέρνει η ζυγαρία στο γεγονός πως αν δεν ήταν αυτός, δεν θα τους ήξερε ούτε η μάνα τους...