Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... Ο «Γνωστός Χώρος» μιλάει για «ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΑΠΟ ΣΦΑΙΡΑ μπάτσου»... αναρχικού «πρόσφυγα» που ζεί στα Εξάρχεια...!

Συκεκριμένα όπως οι αναρχικοί αναφέρουν “το Σάββατο προς Κυριακή πρωί της 14ης Ιουλίου 2019, ένας αναρχικός πρόσφυγας τραυματίστηκε από ...


Συκεκριμένα όπως οι αναρχικοί αναφέρουν “το Σάββατο προς Κυριακή πρωί της 14ης Ιουλίου 2019, ένας αναρχικός πρόσφυγας τραυματίστηκε από σφαίρα μπάτσου κατά τη διάρκεια συμπλοκής μεταξύ ΜΑΤ και αναρχικών στην γειτονιά των Εξαρχείων”.

Με δεδομένα τα πρόσφατα γεγονότα των Εξαρχείων, με την κλοπή της κάλπης , με τις επιθέσεις σε λιμενικούς, αλλά και τις ποικίλες δράσεις του Ρουβίκωνα , οι αρχές ανησυχούν στην καλύτερη των περιπτώσεων για “επαναστατική γυμναστική” από πλευράς μπαχαλάκηδων και στην χειρότερη για ένα συντονισμένο γαϊτανάκι βίας με άγνωστες συνέπειες!




Με τον ΣΥΡΙΖΑ στην αντιπολίτευση, οι αυτοαποκαλούμενοι αναρχικοί, που καλόμαθαν 4 χρόνια, θα επιστρέψουν δυναμικά.

Όσον αφορά στην πράξη η “αναρχική αντιπολίτευση” σε ρόλο μπουρλοτιέρη βάζει εκρηκτικούς μηχανισμούς σε σπίτια και γραφεία ή μέσα μεταφοράς, μπουκάρει σε πανεπιστήμια και Δημαρχεία, έχει ξαμολημένο τον στρατό των μπαχαλάκηδων να κρατάει…συντροφιά στα ΜΑΤ κάθε εβδομάδα στην ευρύτερη περιοχή του Πολυτεχνείου μέχρι τη Χαριλάου Τρικούπη, κάνει καταλήψεις και όταν την πετάνε έξω τα βάζει με θεούς και δαίμονες κλπ κλπ.

Και από κοντά οι “ακτιβιστές” του Ρουβίκωνα με τα γιουρούσια από υπουργεία μέχρι πρεσβείες και από σούπερ μάρκετ μέχρι συμβολαιογραφικά γραφεία, ιατρεία και Δημαρχεία.

Και όλα αυτά μέχρι πρότινος με την ανοχή της κυβέρνησης.

Τώρα που κατά τα φαινόμενα θα ξεβολευτούν, και οι πρώτες κυβερνητικές κινήσεις με παραδείγματα στις καταλήψεις τους αυτό δείχνουν, αναμένεται επανάσταση και σε αυτήν εμπλέκουν όπως είναι προφανές από την ανακοίνωσή τους και τους μετανάστες.

Να θυμίσουμε πως και το Μεγάλο Σάββατο οι αναρχικοί έκαναν επίδειξη δύναμης στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων.

Μοιράστηκε κείμενο σε αγγλικά και ελληνικά, φωνάχτηκαν συνθήματα σε διάφορες γλώσσες, και διαβάστηκε κείμενο στην γνωστή λαϊκή της οδού Καλλιδρομίου.