Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θρίλερ για μία έδρα! Ένσταση ο Κουρουμπλής – Επανακαταμέτρηση των ψήφων!

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής έκανε ένσταση για την βουλευτική έδρα που έχασε για λίγες ψήφους από τον Θανάση Παπαχριστόπουλο και όλα... από την...


Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής έκανε ένσταση για την βουλευτική έδρα που έχασε για λίγες ψήφους από τον Θανάση Παπαχριστόπουλο και όλα... από την αρχή!


Ήταν ένα από τα μεγαλύτερα θρίλερ των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου: Παναγιώτης Κουρουμπλής ή Θανάσης Παπαχριστόπουλος;




Οι δυο τους έδωσαν μια «σκληρή» μάχη, με την διαφορά στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ να ανέρχεται διαρκώς σε ελάχιστες ψήφους και πλέον, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr όλα θα ξεκινήσουν από την αρχή!

Το τελικό αποτέλεσμα στον Δυτικό Τομέα μεταξύ Κουρουμπλή και Παπαχριστόπουλου ήταν έξι ψήφοι διαφορά, με τον Θανάση Παπαχριστόπουλο να αναδεικνύεται… νικητής.

Ένσταση ο Κουρουμπλής και μετρούν ξανά!
Λόγω της μικρής διαφοράς, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής έκανε ένσταση και αύριο, Παρασκευή, 12.07.2019, πρόκειται σύμφωνα με το ρεπορτάζ του newsit.gr να ξεκινήσει η επανακαταμέτρηση στα 680 εκλογικά τμήματα του Δυτικού Τομέα στην Β’ Αθήνας.

Η διαδικασία θα γίνει ως εξής: Τα 680 τμήματα θα χωριστούν σε 16 κλιμάκια, όπου θα βρίσκονται 16 δικαστικοί αντιπρόσωποι με δύο υπαλλήλους του Πρωτοδικείου.



Το αποτέλεσμα δεν είναι βέβαιο πως θα ανακοινωθεί αύριο, πάντως μέχρι την Δευτέρα, 15.07.2019, θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία.