Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ...!! ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ο Αρχηγός της Αστυνομίας και ΚΟΜΠΑΡΣΟΣ των Μπολσεβίκων Αριστείδης Ανδρικόπουλος... ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΛΕΜΕ...!!

Πληροφορίες σχετικά αξιόπιστες λένε ότι παραιτήθηκε πριν λίγο ο Αρχηγός της ΕΛΑΣ Αριστείδης Ανδρικόπουλος. (Κι αν δεν το έχει κάνει θα ...


Πληροφορίες σχετικά αξιόπιστες λένε ότι παραιτήθηκε πριν λίγο ο Αρχηγός της ΕΛΑΣ Αριστείδης Ανδρικόπουλος. (Κι αν δεν το έχει κάνει θα το κάνει μέχρι το ξημέρωμα) Υπό παραίτηση τελούν και τέσσερις ακόμα αντιστράτηγοι της ΕΛΑΣ.




Στην απόφασή του αυτή υποτίθεται ότι οδηγήθηκε, καθώς δεν κλήθηκε στην πρώτη μεγάλη σύσκεψη που συγκάλεσε στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Δηλαδή του ζητήθηκε εμμέσως πλην σαφώς να παραιτηθεί.

Σημειώνεται ότι αυτή που βρίσκεται σε εξέλιξη είναι η δεύτερη σύσκεψη σήμερα, υπό τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, που έθεσε ως στόχο να ανακοινώσει τη νέα αντεγκληματική πολιτική στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης στις 22 Ιουλίου και να τεθεί αμέσως σε εφαρμογή.

Διαβάστε τι γράφαμε πριν λίγεσ ώρες στο stoxos.gr για τον ανεκδιήγητο αυτό τύπο που βομβάρδισε με χημικά τους Έλληνες Πατριώτες! Καντε κλικ ΕΔΩ: Ποιά Δεξιά.ήρθε..;;;; ΝΥΧΤΩΣΕ... Κι ακόμη.... αυτός ο ανεκδιήγητος είναι ακόμη ΑΡΧΗΓΟΣ της Ελληνικής Αστυνομίας... Ο ΚΟΜΠΑΡΣΟΣ των Μπολσεβίκων...!!! ΦΥΓΕ ΡΕ...