Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μαχαίρωμα για ένα κτήμα σε χωριό της Αργολίδας

Δύο μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο Άργους Αιματηρό επεισόδιο αναστάτωσε αργά το βράδυ της Πέμπτης την κοινότητα Μύλοι στην Αργο...


Δύο μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο Άργους
Αιματηρό επεισόδιο αναστάτωσε αργά το βράδυ της Πέμπτης την κοινότητα Μύλοι στην Αργολίδα, όταν ο ένας από τους ιδιοκτήτες ενός αγροτεμαχίου διαπληκτίστηκε με τον 48χρονο που το είχε νοικιάσει από τον αδελφό του και έβγαλε μαχαίρι με το οποίο τον τραυμάτισε.




Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συνιδιοκτήτης του κτήματος είχε διαφωνήσει με τον αδελφό του επειδή το νοίκιασε και είχε συνεχείς καυγάδες με τον ενοικιαστή που είχε υποβάλλει καταγγελία στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου. Όμως, το βράδυ της Πέμπτη που πήγε να ανοίξει το κτήμα και να βάλει νερό στην πομώνα για να ποτίσει, ήρθε αντιμέτωπος με τον εξαγριωμένο συνιδιοκτήτη ο οποίος αρχικά του έσκασε τα λάστιχα του αυτοκινήτου!

Ο 48χρονος ζήτησε το λόγο και οι δυο άνδρες δεν άργησαν να έρθουν στα χέρια, με τον ενοικιαστή να τραυματίζεται από το μαχαίρι και να «απαντά» με γροθιές. Έτσι, μεταφέρθηκαν και οι δύο με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο Άργους όπου νοσηλεύονται, ενώ οι αστυνομικοί σχηματίζουν δικογραφία σε βάρος τους για πρόκληση σωματικών βλαβών και παράβαση του νόμου περί όπλων, κατά περίπτωση.