Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ... «Θερμό» επεισόδιο μεταξύ αστυνομικού και «ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ» στο Ελ. Βενιζέλος: Επείγουσα έρευνα διέταξε η ΕΛΑΣ (βίντεο)

Επείγουσα έρευνα διέταξε η Ελληνική Αστυνομία για το περιστατικό που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, μέσω βίντεο, και παρουσιάζει έναν ...

«Θερμό» επεισόδιο μεταξύ αστυνομικού και αλλοδαπού στο Ελ. Βενιζέλος: Επείγουσα έρευνα διέταξε η ΕΛΑΣ (βίντεο)

Επείγουσα έρευνα διέταξε η Ελληνική Αστυνομία για το περιστατικό που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, μέσω βίντεο, και παρουσιάζει έναν αστυνομικό να κλοτσά έναν αλλοδαπό στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».




Από ότι φαίνεται αρχικά ο αστυνομικός μιλά στον αλλοδαπό για κάποιο θέμα με τις αποσκευές του με τον τελευταίο να μην φαίνεται καθόλου συνεργάσιμος.

Ο αλλοδαπός επρόκειτο να ταξιδέψει αεροπορικά επιστρέφοντας, όπως λέγεται στη Λέσβο (που σημαίνει ότι πιθανά έχει επαγγελματικές ή άλλες υποχρεώσεις εκεί) και κατά τη διάρκεια ελέγχου των εγγράφων του στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, ήρθε σε συμπλοκή με τον αστυνομικό, αφού έσπρωξε πρώτα τον αστυνομικό. .

Αν και το βίντεο δεν είναι κατατοπιστικό καθόλου, πηγές της ΕΛ.ΑΣ, επιβεβαιώνουν το γεγονός ότι ο αλλοδαπός έσπρωξε, πρώτος τον αστυνομικό πριν ο τελευταίος αντιδράσει αμυνόμενος.

Δείτε το σχετικό βίντεο που κυκλοφόρησε στο Twitter από τον arash hampay, που φέρεται να είναι ο αδελφός του αλλοδαπού που προκάλεσε το επεισόδιο.