Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ... ΠΟΤΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΣΟ... Αυτός είναι ο νέος Υπουργός Εθνκής Αμύνης Ν. Παναγιωτόπουλος... Αλλά στο βιογραφικό του δεν υπάρχει η Στρατιωτική του Θητεία...!!

Στο βιογραφικό του Νέου Υπουργού Εθνικής Αμύνης Νίκου Παναγιωτόπουου μπορείς κανείς να βρεί σχεδόν τα πάντα...  Σπουδές, Οικογενειακή κατ...


Στο βιογραφικό του Νέου Υπουργού Εθνικής Αμύνης Νίκου Παναγιωτόπουου μπορείς κανείς να βρεί σχεδόν τα πάντα... 

Σπουδές, Οικογενειακή κατάσταση, κοινοβουλευτική σταδιοδρομία, Επαγγελματική πορεία, Οικογενειακή κατάσταση, Αθλητικές και Κοινωνικές δραστηριότητες... Σχεδόν τα πάντα... Αλλά όχι και η Στρατιωτική του θητεία! Γιατί τέτοια απαξίωση; Δεν είναι τιμή η Στρατιωτική μας Θητεία για να την συμπεριλαμβάνουμε στα βιογραφικά μας; Πόσο μάλλον στο βιογραφικό του Υπουργείου Εθνική Άμυνας. Δεν πρέπει να ξέρουμε που και πότε και πόσο υπηρέτησε ο νέος Υπουργός;





Εμείς σας παραθέτουμε το βιογραφικό του βουλευτή Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας και Υ.ΕΘ.Α. πλέον, όπως δημοσιεύεται σε αμυντικά σάϊτ που έχουν αρχίσει το ΓΛΥΨΙΜΟ, με την προτροπή προς τον ίδιο, να προσθέσει κάπου εκεί ανάμεσα και στην Στρατιωτική του Θητεία. Να δώσει και το παράδειγμα...

Γεννήθηκε στην Καβάλα στις 18 Αυγούστου 1965

Οικογενειακή Κατάσταση: Είναι παντρεμένος με τη νηπιαγωγό Νατάσα Αγγελίδου

Επάγγελμα: Από το 2000 ασκεί το επάγγελμα του Δικηγόρου.
Την περίοδο 1992-2000 εργάστηκε στην εταιρεία “Μάρμαρα Καβάλας ΑΕ” στο τμήμα εξαγωγών και μετέπειτα ως Διευθυντής Πωλήσεων και Μάρκετινγκ. Διετέλεσε Γραμματέας του νεοσύστατου τότε Συνδέσμου Βιομηχάνων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Σπουδές: Είναι απόφοιτος του Κολεγίου Αθηνών.
Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές με αντικείμενο τα Οικονομικά και τις Διεθνείς Σχέσεις στο Πανεπιστήμιο της Pennsylvania των Η.Π.Α.
Παρακολούθησε μαθήματα Πολιτικής Οικονομίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Πανεπιστήμιο Κομπιέν της Γαλλίας, προετοιμάζοντας τη Διπλωματική του Εργασία στην Κοινή Αγροτική Πολιτική της ΕΕ.

Ξένες γλώσσες: Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά.

Κοινοβουλευτικές Δραστηριότητες

Βουλευτής Νομού Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, εκλέχθηκε στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2007, Οκτωβρίου 2009, Μαΐου 2012, Ιουνίου 2012, Ιανουαρίου 2015 και Σεπτεμβρίου 2015.
Από τον Ιούλιο του 2012 έως και τον Ιούνιο του 2013 διετέλεσε Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας.
Συμμετείχε στις Επιτροπές Παραγωγής και Εμπορίου (2007 – 2009), Αποδήμου Ελληνισμού (2007 – 2012), Εξωτερικών και Άμυνας (2009 – 2015).
Υπήρξε μέλος των Εξεταστικών Επιτροπών για τη διερεύνηση των υποθέσεων των ομολόγων (2010) και των υποβρυχίων (2011).
Διετέλεσε Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας (2012) και Συντονιστής Κοινωνικών Υποθέσεων (2015-2016) της Νέας Δημοκρατίας.
Από το Νοέμβριο του 2016 έχει αναλάβει καθήκοντα Τομεάρχη Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Νέας Δημοκρατίας.
Είναι μέλος των Διαρκών Επιτροπών Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης, Δικαιοσύνης και Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής.

Πολιτικές / Κοινωνικές Δραστηριότητες

Διακρίθηκε στον αθλητισμό, ως πρωταθλητής Βορείου Ελλάδος στην κολύμβηση (1978-1979) και ως μέλος της Εθνικής Ομάδας Νέων στην υδατοσφαίριση (1980 – 1981).