Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Προσπάθησε να παρασύρει με Ι.Χ. αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ.

Ακολούθησε καταδίωξη, κατά την διάρκεια της οποίας ο ο δράστης παραβίασε όλες τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας Κινδύνευσαν σοβα...


Ακολούθησε καταδίωξη, κατά την διάρκεια της οποίας ο ο δράστης παραβίασε όλες τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας
Κινδύνευσαν σοβαρά οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., το βράδυ της Πέμπτης, όταν προσπάθησαν να σταματήσουν για έλεγχο ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης, αλλά ο οδηγός πάτησε γκάζι και επιχείρησε να παρασύρει τους μοτοσικλετιστές!




Ακολούθησε καταδίωξη, κατά την διάρκεια της οποίας ο ο δράστης παραβίασε όλες τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, με αποκορύφωμα την πρόσκρουσή του σε ένα σταματημένο όχημα στο οποίο προκάλεσε σοβαρές υλικές ζημιές. Τελικά, το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε στο 1ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αλεξανδρούπολης– Συνόρων, αλλά ο 43χρονος Έλληνας οδηγός αντιστάθηκε σθεναρά πριν του βάλουν χειροπέδες οι άνδρες της ΔΙ.ΑΣ..

Μάλιστα, αρνήθηκε να υποβληθεί σε αλκοτέστ, ενώ διαπιστώθηκε ότι δεν διέθετε ούτε άδεια ικανότητας οδήγησης! Τελικά, ο 43χρονος οδηγήθηκε από την Τροχαία στην εισαγ53χρονο Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, που του απήγγειλε κατηγορίες για επικίνδυνη οδήγηση, απόπειρα πρόκλησης σωματικών βλαβών, αντίσταση και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ..