Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έγκλημα στο Περιστέρι: «Εγώ τον σκότωσα» είπε ανοίγοντας την πόρτα στους αστυνομικούς

Ένας άγριος καυγάς που κατέληξε σε τραγωδία ήταν αυτός που έγινε το μεσημέρι στο Περιστέρι. Ένας 35χρονος έπεσε νεκρός από τα χέρια του ...


Ένας άγριος καυγάς που κατέληξε σε τραγωδία ήταν αυτός που έγινε το μεσημέρι στο Περιστέρι. Ένας 35χρονος έπεσε νεκρός από τα χέρια του ίδιου του του φίλου. Τον έπνιξε την ώρα του καυγά με μια πλαστική σακούλα!




Το άγριο έγκλημα στο Περιστέρι έγινε μετά από ομηρικούς καυγάδες που γίνονταν όλη μέρα ανάμεσα σε θύτη και θύμα. Ο 37χρονος έπνιξε τον 35χρονο συγκάτοικό του με πλαστική σακούλα!

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι, ο δράστης, που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, είχε καυγαδίσει το πρωί με τον συγκάτοικό του, σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων τους.

Στη συνέχεια το επεισόδιο έληξε, αλλά το μεσημέρι άρχισαν πάλι να καυγαδίζουν. Τότε, γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία.

 Μόλις έφτασαν στο διαμέρισμα αστυνομικοί και χτύπησαν την πόρτα, άνοιξε ο δράστης και, αφού τους είπε «Εγώ τον σκότωσα», παραδόθηκε. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.