Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ... ΕΙΚΟΝΙΚΟΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΣ από Τέσσερα τουρκικά μαχητικά σε σχηματισμό ΠΡΟΣΒΟΛΗΣ ΣΤΟΧΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ... Πέταξαν πάνω από ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ...!!

Τουρκικά μαχητικά αεροσκάφνη σε σύνθεση COMAO (προσβολή στόχων εδάφους και επιφανείας με ταυτόχρονη απόκτηση αεροπορικής υπεροχής) πέ...



Τουρκικά μαχητικά αεροσκάφνη σε σύνθεση COMAO (προσβολή στόχων εδάφους και επιφανείας με ταυτόχρονη απόκτηση αεροπορικής υπεροχής) πέταξαν επάνω από ελληνικό εδαφος στην περιοχή των Φούρμων στις 14:42.




Συνολικά τέσσερα τουρκικά μαχητικά δύο F-16 Block 40 και δύο μαχητικά τακτικής κρούσης (μετά τον εκσυγχρονισμός τους) F-4E Terminator πέταξαν μόλις 5 χλμ. επάνω από τις νήσους Στρογγυλό και και Πλάκα αρχικά και συνεχεία στις 14:44, πάνω από τις νήσους Ανθρωποφάγοι.

Η μαζική παραβίαση των ελληνικών συνόρων από τα τέσσερα τουρκικά μαχητικά και η πτήση τους επάνω από ελληνικό έδαφος είναι η πρώτη μετά την εκλογή Μητσοτάκη και γίνεται λίγες ώρες μετά την επίσκεψή του στην Κύπρο και τις δηλώσεις του επί κυπριακού εδάφους περί «Κοινής αντιμετώπισης της Τουρκίας».

Στην περιοχή έσπευσαν και ελληνικά μαχητικά προκειμένου να αναχαιτίσουν τα τουρκικά. Περισσότερα σε λίγο...