Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Βοηθήστε μας, θα μας σφάξουν οι τούρκοι...» Κραυγή αγωνίας από τους Χριστιανούς και τους Κούρδους της Β.Συρίας: «Χιλιάδες ετοιμάζονται για εισβολή....»

Πάνε για σφαγή οι Τούρκοι στη Β.Συρία και χιλιάδες Χριστιανοί και Κούρδοι κρούουν τον κώδωνα με μια επιστολή κόλαφο στη Δύση. Τουρκικά...


Πάνε για σφαγή οι Τούρκοι στη Β.Συρία και χιλιάδες Χριστιανοί και Κούρδοι κρούουν τον κώδωνα με μια επιστολή κόλαφο στη Δύση.

Τουρκικά και ρωσικά δημοσιεύματα μεταδίδουν την πληροφορία ότι η Τουρκία ετοιμάζεται για μια πολύ μεγάλη στρατιωτική επιχείρηση στα σύνορα της με την Συρία. Αριθμητικά η νέα επιχείρηση ξεπερνά την τουρκική εισβολή στην Κύπρο.




Σύμφωνα με όσα μεταδίδονται, «Η Τουρκία μετακινεί στρατεύματα στα σύνορα με τη Συρία και προετοιμάζεται για τη μεγαλύτερη στρατιωτική επιχείρηση στην ιστορία της χώρας», προσθέτοντας ότι, «η μεταφορά τεθωρακισμένων οχημάτων και η συγκέντρωσή τους κοντά στα σύνορα με τη Συρία συνεχίζεται»

Το Συριακό Στρατιωτικό Συβούλιο (Syriac Military Council) με ανακοίνωση που εξέδωσε στα αγγλικά, καλεί τις ΗΠΑ και τις άλλες χώρες της Δύσης να μην επιτρέψουν στην Τουρκία να εισβάλει στη Β. Συρία και να δολοφονήσει κατά την προσφιλή της πρακτική για άλλη μια φορά τους χριστιανούς και τους Κούρδους που ζουν εκεί.

Μάλιστα καλεί τις ΗΠΑ και τη διεθνή κοινότητα να κινηθιεί έγκαιρα, για να αποτρέψει την εισβολή και κατοχή της Β. Συρίας από την Τουρκία.

Επίσης, στην ανακοίνωση τίθεται ένα ρητορικό ερώτημα από το Συριακό Στρατιωιτκό Συμβούλιο: «Οι ΗΠΑ θα μείνουν αμέτοχες και θα παρατηρούν την Τουρκία να μας σκοτώνει;», ενώ υπενθυμίζουν ότι η απειλή από τον ISI δεν έχει τελειώσει ακόμη.

Η Τουρκία έχει συγκεντρώσει τις τελευταίες ημέρες άρματα μάχης, πυροβόλα και πολλές μονάδες του τουρκικού στρατού στα σύνορα με τη Συρία και όλα δείχνουν ότι ετοιμάζεται να εισβάλει στην περιοχή που ελέγχουν οι Κούρδοι, με την υποστήριξη των ΗΠΑ, της Γαλλίας και της Αγγλίας.