Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο Δολοφόνος της Αμερικανίδας Βιολόγου είχε συλληφθεί και για ΕΜΠΡΗΣΜΟ..!! «Μου αρέσει να ακούω τις σειρήνες..» είπε!

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας, μέχρι στιγμής έχουν καταγγελθεί τρία περιστατικά που θυμίζουν πολύ έντονα την μεθοδολογία του 27χ...


Σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας, μέχρι στιγμής έχουν καταγγελθεί τρία περιστατικά που θυμίζουν πολύ έντονα την μεθοδολογία του 27χρονου. Η μια επίθεση έγινε σε τουρίστρια πριν από έναν περίπου χρόνο, η δεύτερη πριν από περίπου δύο μήνες και η τρίτη πριν από μόλις 20 ημέρες.




Οι πληροφορίες που έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας από γείτονα του 27χρονου κατηγορούμενου για τη δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου, κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο με προβλήματα.

Άλλωστε αυτό παραδέχθηκε και ο ίδιος στους αστυνομικούς: «Όταν με πιάνει η μανία, με κυριεύει. Δεν το ελέγχω», φέρεται να είπε ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με την τηλεόραση του Alpha.

«Πήγαινε να κάνει μπάνιο με άρβυλα, με μπουφάν, με κύμα δύο μέτρα. Και τον γλίτωσε τυχαία ο θείος του. Δεν δουλεύει το μυαλό του σωστά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο γείτονας του 27χρονου. «Η συμπεριφορά του ήταν κανονική μετά τη δολοφονία».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, o 27χρονος είχε συλληφθεί πριν από ένα χρόνο για εμπρησμό σε περιοχή στα Χανιά, και είχε παραδεχτεί, τότε, την πράξη του. Μάλιστα φέρεται να είχε πει στους Πυροσβέστες που τον είχαν συλλάβει ότι έβαλε τη φωτιά, γιατί του άρεσε πολύ να ακούει τις σειρήνες των πυροσβεστικών οχημάτων.