Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ... Θεομηνία με χαλάζι στη Θεσσαλία! Ξεριζώθηκαν δέντρα και ολόκληρες καλλιέργειες! Στη μισή περιφέρεια έχει καύσωνα!

Σε συναγερμό είναι η Θεσσαλία εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων. Ήδη η κακοκαιρία έχει προκαλέσει πολλές ζημιές σε περιοχές. Στο ...


Σε συναγερμό είναι η Θεσσαλία εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων. Ήδη η κακοκαιρία έχει προκαλέσει πολλές ζημιές σε περιοχές. Στο πόδι είναι οι αρχές ενώ έγινε και έκτακτη σύσκεψη στην Περιφέρεια. Τι λέει στο newsit.gr ο δήμαρχος Τυρνάβου.





Άνευ προηγουμένου ζημιές προκάλεσαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα που χτύπησαν το μεσημέρι της Τετάρτης την ευρύτερη περιοχή του Τυρνάβου με επίκεντρο το Αργυροπουλίου.

Ισχυρότατοι άνεμοι σε συνδυασμό με χαλαζόπτωση, προκάλεσαν μεγάλες ζημιές σε καλλιέργειες.

Μάλιστα, κάποιες – όπως θα δείτε και στις παρακάτω συγκλονιστικές φωτογραφίες – ξεριζώθηκαν κυριολεκτικά από το μένος των φυσικών φαινομένων.






«Ήταν ένα μπουρίνι που κράτησε για μισή ώρα, περίπου από τις 2.30 έως τις 3.00 το μεσημέρι, με χαλαζόπτωση και δυνατούς ανέμους. Τώρα ο ουρανός είναι καθαρός και επικρατεί ηρεμία, αλλά αυτό το μπουρίνι ήταν αρκετό για να προξενήσει σοβαρές ζημιές» λέει στο newsit.gr ο Δήμαρχος Τυρνάβου, Παναγιώτης Σαρχώσης.

«Δεν τις έχω δει με τα μάτια μου, αλλά από αυτά που μου μεταφέρουν οι τοπικοί σύμβουλοι και οι κάτοικοι είναι αρκετές. Έσπασαν κλαδιά από ροδακινιές και αχλαδιές, καταστράφηκαν καρποί, ξεριζώθηκαν καλλιέργειες αμπελιών. Θα επικοινωνήσω αύριο με το διευθυντή του ΕΛΓΑ για να γίνει αυτοψία στην περιοχή και να ακολουθηθούν τα προβλεπόμενα», πρόσθεσε