Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ... Το κάθαρμα ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ και από άλλες γυνείκες ΘΥΜΑΤΑ του...!!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της Suzanne Eaton. Οι αρχές ερευνούν τρία περιστατικά που θυμίζουν πολύ την φονι...


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της Suzanne Eaton. Οι αρχές ερευνούν τρία περιστατικά που θυμίζουν πολύ την φονική επίθεση στη βιολόγο. Μια γυναίκα αναγνώρισε το αυτοκίνητο του δράστη ως αυτό του άνδρα που της επιτέθηκε. «Όταν με πιάνει η μανία, με κυριεύει. Δεν το ελέγχω» φέρεται να είπε ο δράστης.




Το παρελθόν του 27χρονου που κατηγορείται για τη δολοφονία της βιολόγου στην Κρήτη έχει μπει στο μικροσκόπιο των αρχών. Η αστυνομία προσπαθεί να εξακριβώσει αν ο 27χρονος εμπλέκεται και σε άλλες σεξουαλικές επιθέσεις.

Οι τρεις επιθέσεις «καρμπόν» και η αναγνώριση

Μέχρι στιγμής τρία περιστατικά θυμίζουν πολύ έντονα την μεθοδολογία του 27χρονου. Οι τρεις καταγγελίες έχουν γίνει από τρεις γυναίκες. Η μια επίθεση έγινε σε τουρίστρια πριν από έναν περίπου χρόνο, η δεύτερη πριν από περίπου δύο μήνες και η τρίτη πριν από μόλις 20 ημέρες.

Στις δύο πρώτες περιπτώσεις ο δράστης των επιθέσεων παρέσυρε με το αυτοκίνητο τις γυναίκες με σκοπό να τις ακινητοποιήσει. Οι γυναίκες έπεσαν στο έδαφος, κατάφεραν όμως να γλιτώσουν τρέχοντας και καλώντας σε βοήθεια. Η μια γυναίκα μάλιστα έχει αναγνωρίσει το αυτοκίνητο του 27χρονου, ως αυτό που την παρέσυρε!

Στην τρίτη επίθεση η γυναίκα θύμα ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον δράστη που την έπιασε από τον λαιμό και γι’ αυτό η μαρτυρία της θεωρείται «κλειδί».

Σήμερα μάλιστα υποβλήθηκε αίτημα για εισαγγελική διάταξη για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του 27χρονου που ομολόγησε τον βιασμό και τη δολοφονία της διακεκριμένης βιολόγου. Αυτό αναμένεται να βοηθήσει πολύ την πορεία των ερευνών.