Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μπούκαραν στο ΙΚΑ Βόλου για να κλέψουν - Πώς εγκλώβισαν τους δράστες οι αστυνομικοί

Δύο σεσημασμένους, που μπήκαν στο κεντρικό κατάστημα του ΙΚΑ, συνέλαβαν στις 4.30 τα ξημερώματα της Δευτέρας αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσ...


Δύο σεσημασμένους, που μπήκαν στο κεντρικό κατάστημα του ΙΚΑ, συνέλαβαν στις 4.30 τα ξημερώματα της Δευτέρας αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου για απόπειρα κλοπής.




Όπως αναφέρουν διασταυρωμένες πληροφορίες, οι δύο δράστες, έσπασαν το τζάμι παραθύρου από την οδό Κουντουριώτου, μπήκαν στο κτίριο του ΠΕΔΥ, ανέβηκαν στον 1ο όροφο, παραβίασαν την πόρτα του Λογιστηρίου και μπήκαν στο χώρο του ταμείου, όπου προσπάθησαν να παραβιάσουν το χρηματοκιβώτιο που υπάρχει και στο οποίο δεν υπήρχαν, παρά μόνο λίγα χρήματα.

Τους δύο δράστες αντιλήφθηκαν γείτονες, που ενημέρωσαν την Αστυνομία, που πήγε άμεσα στο ΠΕΔΥ, περικύκλωσε το κτίριο, ενώ παράλληλα ειδοποιήθηκε υπάλληλος, που άνοιξε το κατάστημα. Τελικά οι αστυνομικοί «μπούκαραν» στο κτίριο, εγκλώβισαν τους δύο δράστες στο ισόγειο και τους συνέλαβαν και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για σεσημασμένους, που έχουν απασχολήσει ξανά τις αρχές για κλοπές.





Πηγή: magnesianews.gr