Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΧΟΥΝ ΛΑΛΗΣΕΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ... Κοινή περιπολία Κούρδων και Αμερικανών στα σύνορα με την Τουρκία…

ΙΔΟΥ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΜΕΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ....


ΙΔΟΥ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΜΕΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ...

Μονάδες των QSD και του Διεθνούς Συνασπισμού, κάνουν σήμερα κοινή περιπολία στην Σερεκανίγιε στο καντόνι Χεσέκε.




Το πρακτορείο ΑΝΗΑ έγραψε πως QSD και Διεθνής Συνασπισμός έκαναν περιπολία στο κέντρο της Σερεκανίγιε.

Έγινε γνωστό πως το στρατιωτικό κονβόι οχημάτων αφού πέρασε από το κέντρο, ακολούθως μετέβη στην συνοριακή γραμμή του Β. Κουρδιστάν και συνέχισε εκεί την περιπολία του.

Πριν από 5 μέρες ο στρατηγός Μακένζι-διοικητής της CENTCOM και των Δυνάμεων του Διεθνούς Συνασπισμού συναντήθηκε με τον διοικητή των QSD Μαζλούμ Εμπντί, ενώ ο ειδικός απεσταλμένος των ΗΠΑ Τζεφρεϊ με τον Τούρκο υπουργό Αμύνης Χουλουσί Ακάρ και είχαν γίνει τότε συζητήσεις για την ¨συνοριακή ασφάλεια¨. Την μέρα που γινόταν αυτές οι συνομιλίες εκτοξεύτηκε από την Σερεκανίγιε μια ρουκέτα που έπεσε στην Τζεϊλανπινάρ ( σημ. μεταφρ. : Η Τζεϊλανπινάρ είναι στην τουρκική επικράτεια).

Ο εκπρόσωπος των QSD Κίνο Γκάμπριελ σε δήλωση που έκανε σχετικά με το θέμα, ανέφερε πως συνελήφθη αυτός που έριξε την ρουκέτα, το θέμα ερευνήθηκε και εντοπίστηκε πως η επιδίωξη ήταν να προκληθεί αναταραχή. Πολλοί αναλυτές και πρακτορεία μεταδίδοντας την είδηση, εστίασαν στις δηλώσεις του διοικητή της ΜΙΤ Χακάν Φιντάν που αποκαλύφθηκαν το 2014, ο οποίος τότε έλεγε πως ¨ Αν χρειάζεται στέλνω 4 ανθρώπους στην Συρία. Τους βάζω να ρίξουν 8 πυραύλους προς την Τουρκία και παράγω έτσι αιτία πολέμου¨.

https://anfturkce.com - https://tourkikanea.gr