Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΡΙΚΗ...!!! Τζιχαντίστριες του Ισλαμικού Κράτους βασάνισαν και σκότωσαν έγκυο έξι μηνών στο Αλ Χολ

Γυναίκες, τζιχαντίστριες, μέλη της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS), δολοφόνησαν μια έγκυο συντζιχαντίστριά τους στον προσφυγικό καταυλι...


Γυναίκες, τζιχαντίστριες, μέλη της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS), δολοφόνησαν μια έγκυο συντζιχαντίστριά τους στον προσφυγικό καταυλισμό Αλ Χολ στην Ανατολική Συρία, όπου οι υπό κουρδική διοίκηση Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF) έχουν συγκεντρώσει δεκάδες χιλιάδες γυναικόπαιδα, συζύγους και χήρες με τα παιδιά τους, μελών της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος.

Σύμφωνα με το κουρδικό πρακτορείο ειδήσεων ANF, το πτώμα μια γυναίκας βρέθηκε στον προσφυγικό καταυλισμό Αλ Χολ στην επαρχία Χασάκα της βορειοανατολικής Συρίας.





Οι έρευνες των κουρδικών δυνάμεων ασφαλείας και η νεκροψία που έγινε στο νοσοκομείο Χέιβα Σορ, αποκάλυψαν ότι η γυναίκα δολοφονήθηκε.

Στο κορμί της υπήρχαν έντονα σημάδια βασανιστηρίων.

Το θύμα, με καταγωγή από την Ινδονησία, ήταν έξι μηνών έγκυος και δολοφονήθηκε άγρια από άλλες γυναίκες που ανήκουν επίσης στο Ισλαμικό Κράτος.

Οι κουρδικές Αρχές που είναι υπεύθυνες για το στρατόπεδο διεξάγουν έρευνα για τον εντοπισμό των φονισσών.

Στο προσφυγικό στρατόπεδο Αλ Χολ έχουν συγκεντρωθεί περισσότερες από 74.000 (καταγραφή Απριλίου 2019) γυναικόπαιδα και συγγενείς μελών της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS).

Οι 11.200 είναι ξένοι υπήκοοι, σύζυγοι και παιδιά τζιχαντιστών που ήρθαν στη Συρία ακολουθώντας τους άνδρες τους.

Η Δημοκρατική Διοίκηση της Βόρειας και Ανατολικής Συρίας (Κούρδοι και σύμμαχοί τους Άραβες και Ασσύριοι) έχουν επανειλημμένα απευθύνει εκκλήσεις για βοήθεια στη διαχείριση αυτού του πληθυσμού προς τη διεθνή κοινότητα και παράλληλα ζητούν τον επαναπατρισμό των αλλοδαπών.

Εκτός από ελάχιστες μεμονωμένες περιπτώσεις, που αφορούν κυρίως παιδιά, οι ξένες χώρες αρνούνται να πάρουν πίσω τα γυναικόπαιδα υπηκόους τους.