Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΩΡΑ... Κίνδυνος για αιφνίδιες πλημμύρες! Περιμένουμε πολύ νερό λέει ο Σάκης Αρναούτογλου... Σε ισχύ το έκτακτο δελτίο

Ο καιρός αγριεύει από το βράδυ της Δευτέρας και η κακοκαιρία θα κορυφωθεί την Τρίτη. Ο Αντίνοος όπως έχουν βαφτίσει το κύμα κακοκαιρίας ...


Ο καιρός αγριεύει από το βράδυ της Δευτέρας και η κακοκαιρία θα κορυφωθεί την Τρίτη. Ο Αντίνοος όπως έχουν βαφτίσει το κύμα κακοκαιρίας θα φέρει πολύ νερό, λέει ο Σάκης Αρναούτογλου. Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την ΕΜΥ.




Ο γνωστός μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί με συνεχείς αναρτήσεις του για τα έντονα καιρικά φαινόμενα που αναμένεται να πλήξουν την χώρα από την Τρίτη. Παράλληλα, η ΕΜΥ έχει εκδώσει έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού. Όπως αναφέρει ο Σάκης Αρναούτογλου, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία δείχνει να επηρεάζεται κυρίως η δυτική και η ηπειρωτική Ελλάδα με βροχές αλλά και καταιγίδες που ίσως δώσουν «πολύ νερό» αυξάνοντας τον κίνδυνο τοπικών αιφνίδιων πλημμυρών!

Τι προβλέπει το έκτακτο δελτίο καιρού της ΕΜΥ

Νέα μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός από τις απογευματινές ώρες της Τρίτης (16-07-2019) και από τα δυτικά, σύμφωνα με το νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης που εξέδωσε η ΕΜΥ.

Περιμένουμε ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται πρόσκαιρα κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.