Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ήταν αναμενόμενο τώρα είναι και ΕΠΙΣΗΜΟ! Τέλος ο Αγγελος Αναστασιάδης από την Εθνική ομάδα!

Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου ο Άγγελος Αναστασιάδης. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος,σ...


Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου ο Άγγελος Αναστασιάδης. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος,συναντήθηκε το πρωί της Δευτέρας μαζί του και η Ελληνική Ομοσπονδία βρίσκεται πλέον σε αναζήτηση προπονητή για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Εκτός από τον Άγγελο Αναστασιάδη, παρελθόν θα αποτελέσουν ο τεχνικός διευθυντής των Εθνικών ομάδων Άγγελος Μπασινάς και ο βοηθός του Αναστασιάδη στον πάγκο της Εθνικής, Στέλιος Γιαννακόπουλος.




Ο Αγγελος Αναστασιάδης προσελήφθη στον πάγκο της «γαλανόλευκης» τον περασμένο Νοέμβριο αλλά η πορεία της Εθνικής ομάδας στα προκριματικά του Euro 2020 δεν ήταν η αναμενόμενη με δύο ήττες (από Ιταλία και Αρμενία), μία νίκη (με Λιχτενστάιν) και μία ισοπαλία (με Βοσνία – Ερζεγοβίνη) στα προκριματικά του Euro 2020 και μία ήττα από την Τουρκία, σε φιλικό παιχνίδι. Επίσης, είχε μία νίκη με τη Φινλανδία (1-0) και μία ήττα από την Εσθονία (1-0) στα δύο τελευταία παιχνίδια της Εθνικής στο Nations League, τον περασμένο Νοέμβριο.

Συναντήθηκε και με UEFA ο Γραμμένος

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ συναντήθηκε ακόμη με τους εκπρόσωπους της UEFA Λάκοβιτς, Ρηγόπουλο, Γεωργίου (UEFA) και τον υπερπαρατηρητή της FIFA στην Ομοσπονδία Πετρ Φούσεκ και συζήτησαν για όλα τα ανοιχτά θέματα της Ομοσπονδίας (κανονισμός διαιτησίας, προπονητής της Εθνικής, βία κλπ).

Την Τρίτη (16/7) πιθανότατα θα γίνει συνάντηση εκπροσώπων της UEFA με το νέο υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη με βασικό θέμα τις νομοθετικές παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στο ποδόσφαιρο.