Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ψύχραιμη ηλικιωμένη παγίδευσε απατεώνισσα Βουλγάρα στη Λάρισα

Στον τόπο του ραντεβού εμφανίστηκε μια 59χρονη Βουλγάρα για να παραλάβει τα χρήματα και ακινητοποιήθηκε αμέσως από τους αστυνομικούς Αξιοζ...


Στον τόπο του ραντεβού εμφανίστηκε μια 59χρονη Βουλγάρα για να παραλάβει τα χρήματα και ακινητοποιήθηκε αμέσως από τους αστυνομικούς
Αξιοζήλευτη ψυχραιμία επέδειξε μια 74χρονη γυναίκα, όταν δέχθηκε τηλεφώνημα στο σπίτι της στη Λάρισα από έναν άγνωστο ο οποίος συστήθηκε ως αστυνομικός, ισχυρίστηκε ότι η κόρη της παρέσυρε με το αυτοκίνητό της μια έγκυο προκαλώντας τον θάνατό της και της ζήτησε 40.000 ευρώ για να αποφύγει τις νομικές συνέπειες.




Η ηλικιωμένη κατάλαβε ότι είχε να κάνει με τους γνωστούς απατεώνες με τα τροχαία, αλλά εξακολούθησε να παριστάνει την ταραγμένη και προσποιήθηκε ότι συμφωνεί να πληρώσει το χρηματικό ποσό που της ζήτησαν. Μάλιστα, έκλεισε ραντεβού σε συγκεκριμένο σημείο για να παραδώσει τα χρήματα αλλά, μόλις ο απατεώνας έκλεισε το τηλέφωνο, ειδοποίησε την Ασφάλεια!

Στον τόπο του ραντεβού εμφανίστηκε μια 59χρονη Βουλγάρα για να παραλάβει τα χρήματα και ακινητοποιήθηκε αμέσως από τους αστυνομικούς που καραδοκούσαν. Η αλλοδαπή οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ η Ασφάλεια ερευνά τυχόν εμπλοκή της και σε άλλες παρόμοιες απάτες και συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό του άγνωστου συνεργού της.