Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ... Στο δικαστήριο υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ο Κορκονέας - Σε λίγη ώρα η απόφαση - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκε πριν από λίγο ο Επαμεινώνδας Κορκονέας. Σε λί...


Ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκε πριν από λίγο ο Επαμεινώνδας Κορκονέας.




Σε λίγη ώρα αναμένεται να ανακοινωθεί η απόφαση του δικαστηρίου σχετικά με την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, το 2008, στα Εξάρχεια.

Η απόφαση επρόκειτο να ανακοινωθεί τον περασµένο µήνα, όµως λόγοι υγείας που επικαλέστηκε ο συνήγορος του Επαμεινώνδα Κορκονέα, οδήγησαν σε νέα αναβολή. Έντονα είχε αντιδράσει η υπεράσπιση της οικογένειας του Αλέξη Γρηγορόπουλου, με την Ζωή και τον Νίκο Κωνσταντόπουλο να κάνουν λόγο για «προσχηµατική αναβολή» προκειµένου να ενταχθεί η απόφαση στο καθεστώς του νέου Ποινικού Κώδικα.

Ο Επαμεινώνδας Κορκονέας έχει καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό, σε ισόβια για ανθρωποκτονία από πρόθεση µε άµεσο δόλο χωρίς να του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό και είναι κρατούµενος στις φυλακές ∆οµοκού. Όσον αφορά στον συγκατηγορούμενο του Βασίλη Σαραλιώτη είχε καταδικαστεί σε 10ετή κάθειρξη και έχει ήδη αποφυλακιστεί µε περιοριστικούς όρους.