Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΡΑΜΑ ΣΤΟ ΛΑΣΗΘΙ... Βρέθηκε οικογένεια για το νεογέννητο κοριτσάκι που δεν το θέλει η μητέρα του

Συγκίνηση επικράτησε το πρωί στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, όπου μετά από φιλοξενία 13 ημερών, το νεογέννητο κοριτσάκι, το οποίο δεν επιθυμ...


Συγκίνηση επικράτησε το πρωί στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, όπου μετά από φιλοξενία 13 ημερών, το νεογέννητο κοριτσάκι, το οποίο δεν επιθυμούσε να κρατήσει η μητέρα του, βρήκε τη ζεστή αγκαλιά που δεν γνώρισε τις πρώτες μέρες της ζωής του.




Ένα νεαρό ζευγάρι από το Ηράκλειο, είναι οι προσωρινοί γονείς της μικρής, οι οποίοι ήταν πολύ χαρούμενοι που θα επέστρεφαν στο σπίτι τους, με ένα ακόμη μέλος της οικογένειας!

Τα χαμόγελα αλλά και τα δάκρυα περίσσεψαν στο νοσοκομείο σήμερα το πρωί, όπου γιατροί και νοσηλευτές είπαν αντίο στο κοριτσάκι που φρόντιζαν εδώ και περίπου δύο εβδομάδες, σίγουροι ότι θα τους λείψει, αλλά και ικανοποιημένοι που θα βρει τη ζεστασιά και τη φροντίδα μιας οικογένειας.

Όπως είπε στο ekriti η διοικήτρια του Νοσοκομείου Μαρία Σπινθούρη, η αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας Κρήτης θα «παρακολουθεί» επί ένα τρίμηνο τόσο το μωρό όσο και τους γονείς και αν όλα κριθούν ικανοποιητικά θα οριστικοποιηθεί η υιοθεσία.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ιστορία του νεογέννητου, συγκίνησε τους κατοίκους του Αγίου Νικολάου, μάλιστα πολλοί του πήγαιναν στο νοσοκομείο ρουχαλάκια και δώρα.

Πηγή: ekriti