Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βουλευτής των εθνομηδενιστών του ΣΥΡΙΖΑ απειλεί τον Ελληνόψυχο παπά και τον Μητροπολίτη Χίου! Τον ενόχλησε η αλήθεια για τα 30 αργύρια της προδοσίας της Μακεδονίας ΜΑΣ

Ο βουλευτής του εθνομηδενιστικού ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης τραβάει την υπόθεση με τον ΗΡΩΑ ιερέα που είχε το θάρρος να του δείξει και εμ...


Ο βουλευτής του εθνομηδενιστικού ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης τραβάει την υπόθεση με τον ΗΡΩΑ ιερέα που είχε το θάρρος να του δείξει και εμπράκτως τι ήταν αυτό που έκανε, όταν ψήφισε υπέρ της προδοτικής «συμφωνίας των Πρεσπών». Θα προσφύγει εναντίον του Σεβασμιώτατου Χίου Μάρκου στο θρησκευτικό παράρτημα των ΗΠΑ που βρίσκεται στην Τουρκία! Αντί να περιέλθει σε περισυλλογή, ντροπή και μετάνοια για αυτό που έκανε, ο Μιχαηλίδης ζητάει και τα ρέστα!




Υπενθυμίζουμε ότι η υπόθεση αφορά περιστατικό που συνέβη στα Φλάτσια την Κυριακή 2 Ιουνίου, όταν ο Ελληνόψυχος παπάς Νίκος Λιαδής πέταξε στον συριζαίο βουλευτή κέρματα που πήρε από το παγκάρι φωνάζοντας «τα 30 αργύρια που πούλησες την Μακεδονία, να φύγεις από εδώ»! Ο εν λόγω της… προόδου και του συνονθυλεύματος μάλιστα τόνισε ότι επειδή η Μητρόπολη Χίου ανήκει στις «νέες χώρες», αυτό του δίνει το δικαίωμα να κάνει παρέμβαση στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, ζητώντας να απονεμηθεί δικαιοσύνη!

Και γιατί να μην ζητάει τα ρέστα ο εν λόγω κύριος; Αφού στην Ελλάδα ούτε αυτήν την υποτυπώδη δημοκρατία που νομίζαμε ότι έχουμε δεν έχουμε, ούτε Δικαιοσύνη έχουμε διότι αν είχαμε θα τους είχαν μπαγλαρώσει όλους από τότε που έβριζαν και ψέκαζαν με δηλητήρια τα εκατομμύρια των Ελλήνων και σαν τους κλέφτες έτρεχαν να υπογράψουν την προδοτική συμφωνία της λίμνης. Ο κάθε καριερίστας φιλήκοος των ξένων όμως έχει το ελεύθερο στην δόλια Πατρίδα μας να πουλάει την ψυχή μας και να απαιτεί να του στρώνουμε και ροδοπέταλα.

Εδώ όμως εγείρεται και ένα άλλο μείζον θέμα, που έχει να κάνει με το επικίνδυνο καθεστώς των «Νέων Χωρών». Συνετελέσθη μία Εθνική Προδοσία και «πολιτικός» της Ελλάδος που στήριξε αυτήν την προδοσία προσφεύγει σε εχθρικό γειτονικό κράτος «να βρει το δίκιο του»! Αυτά μόνο στην μπανανία Ελλάς μπορούν να συμβούν. Να πούμε στον Ανδρέα Μιχαηλίδη ότι ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΙΕΡΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΧΙΟΥ ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ. Όλα τα εκατομμύρια των Ελλήνων που βγήκαμε στους δρόμους θεωρούμε αυτόν και όλους όσους ψήφισαν την συμφωνία της λίμνης ΠΡΟΔΟΤΕΣ. Να θυμίσουμε στον Ανδρέα Μιχαηλίδη ότι ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΠΟΛΛΟΙ, ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΝΕΙΣ.

Εφημερίδα «Στόχος»