Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ.. Στον εισαγγελέα ο 27χρονος για τη δολοφονία της βιολόγου - Ανατριχίλα από τις νέες αποκαλύψεις

Στον ανακριτή ο 27χρονος καθ' ομολογίαν δολοφόνος της αμερικανίδας βιολόγου. Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη δολοφονία της Suzanne...


Στον ανακριτή ο 27χρονος καθ' ομολογίαν δολοφόνος της αμερικανίδας βιολόγου. Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη δολοφονία της Suzanne Eaton από την ΕΛΑΣ. Τη βίασε και την πέταξε στη σπηλιά. Άγνωστο αν ήταν ζωντανή. Το χρονικό της φρίκης και όλα τα νέα στοιχεία.




Την πόρτα του Εισαγγελέα «πέρασε» λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι της Τρίτης ο 27χρονος καθ’ομολογία δράστης της δολοφονίας της 60χρονης Suzanne Eaton που βρήκε μαρτυρικό θάνατο στα χέρια του νεαρού πατέρα δύο παιδιών.

Ο 27χρονος, μετέβη στον Εισαγγελέα και σύμφωνα με πληροφορίες και μέσω του δικηγόρου του θα ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί.

Είχε προηγηθεί η συνέντευξη τύπου της ηγεσίας της τοπικής ΕΛΑΣ που έφερε στο φως της δημοσιότητας συγκλονιστικά στοιχεία για το χρονικό του ειδεχθούς εγκλήματος, καθώς όπως αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά, ο 27χρονος αφού χτύπησε και άφησε αναίσθητη την 60χρονη, στη συνέχεια την μετέφερε στο Μάλεμε, στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του και προτού την πετάξει στη σπηλιά, την βίασε.