Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΜΕΤΙΚΟ;;; 24χρονη Youtuber παντρεύτηκε 62χρονη δημοσιογράφο -Γνωρίστηκαν στο Tinder

Γνωρίστηκαν στο Tinder και παρά τα 37 χρόνια διαφοράς που έχουν, παντρεύτηκαν πριν από λίγες ημέρες. Η μόνη διαφορά είναι ότι πρόκειται ...


Γνωρίστηκαν στο Tinder και παρά τα 37 χρόνια διαφοράς που έχουν, παντρεύτηκαν πριν από λίγες ημέρες. Η μόνη διαφορά είναι ότι πρόκειται για δύο λεσβίες που πολλοί αντί για ζευγάρι, θεωρούν ότι πρόκειται για γιαγιά και εγγονή.


Η Τζούλια Ζελγκ Ντε Φριστ, μια 24χρονη YouTuber και τραγουδίστρια, με καταγωγή από την Βραζιλία, γνώρισε την 62χρονη δημοσιογράφο Έιλιν Ζελγκ Ντε Φριστ, από τις ΗΠΑ, στο Tinder, την εφαρμογή που σε βοηθά να βρεις σύντροφο. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά και από το πρώτο τους ραντεβού, λιγότερο από ένα χρόνο πριν, το ζευγάρι, που πλέον μένει στο Λονδίνο, έχει γίνει αχώριστο.


Η Τζούλια έκανε πρόταση γάμου στην Έιλιν κατά την διάρκεια μιας συναυλίας που εμφανίστηκε στο Λονδίνο και λίγο αργότερα, η Έιλιν έκανε επίσης πρόταση γάμου στην Τζούλια κατά την διάρκεια των διακοπών τους στην Βραζιλίας.




Ντυμένες νύφες και οι δύο λεσβίες
Η γαμήλια τελετή πραγματοποιήθηκε σε ένα 5αστερο ξενοδοχείο στις 8 Ιουνίου με την YouTuber να φορά ένα νυφικό σε Α γραμμή Maggie Sottero και την Έιλιν με ένα λευκό, δαντελωτό νυφικό. Και οι δύο νύφες φορούσαν επίσης, πέπλο και είχαν βαμμένα τα μαλλιά τους ροζ.
Όπως δήλωσε η Τζούλια: «Όταν είδα από κοντά για πρώτη φορά την Έιλιν, εντυπωσιάστηκα γιατί είναι ο πιο ευγενικός και υπέροχος άνθρωπος που έχω γνωρίσει». Όσον αφορά όμως στα σχόλια που δέχονται από αγνώστους για την λεσβιακή σχέση τους, η Τζούλια ανέφερε: «Νομίζω ότι τα περισσότερα αρνητικά σχόλια που δεχόμαστε αφορούν στην ηλικιακή διαφορά και στο γεγονός πως είμαστε λεσβίες. Εξακολουθούν να υπάρχουν πολλοί ομοφοβικοί άνθρωποι εκεί έξω».


Και παρά την διαφορά των 37 ετών, το ζευγάρι έμαθε να μην αφήνει τους υπόλοιπους να επηρεάζει την σχέση τους κι όπως λένε οι οικογένειές τους ,τους παρείχαν την πλήρη υποστήριξή τους.

Οι λεσβίες ταξίδεψαν μέχρι την πατρίδα της Τζούλια στην Βραζιλία, για να γνωρίσει η Έιλιν την μητέρα της – η οποία παρεμπιπτόντως είναι 8 χρόνια μικρότερη από την μητέρα της – για πρώτη φορά τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους. Η αληθινή αγάπη τους κέρδισε αμέσως την οικογένειά και τους φίλους τους, και το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα – να παντρευτούν.


Τόσο η Τζούλια όσο και η Έιλιν δεν μπορούσαν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους πριν την τελετή. «Ξέρω πως είναι η μία και πως νιώθει κι αυτή τον ίδιο για μένα. Είναι πραγματικά υπέροχο συναίσθημα» δήλωσε η Τζούλια.

Η ‘Ειλιν είπε: «Ο γάμος είναι μια πολύ μεγάλη υπόθεση. Είναι τόσο μεγάλη επιχείρηση που στο τέλος μπορεί και να χαθείς από την πραγματική ουσία της τελετής». Ωστόσο, παραδέχτηκε ότι δεν είχε σκεφτεί ποτέ να παντρευτεί. Όπως εξήγησε: «Νομίζω πως ένας από τους λόγους που δεν είχα σκεφτεί ποτέ να παντρευτώ, είναι γιατί μεγάλωσα σε μια εποχή που οι γκέι άνθρωποι δεν ήταν κάτι που μπορούσες ούτε καν να σκεφτείς».





Τρισευτυχισμένες στην γαμήλια δεξίωση
«Δεν περίμενα να παντρευτεί ποτέ η Έιλεν»
Η αδερφή της Έιλεν, Νάνσι Ντε Φριστ, δήλωσε: «Το τελευταίο πράγμα που περίμενα ήταν να παντρευτεί η Έιλεν, αλλά είμαι πολύ χαρούμενη που βρήκε τελικά την ευτυχία στη ζωή της». Και πρόσθεσε πως η διαφορά ηλικίας μεταξύ των δύο γυναικών ήταν ένα σοκ για την ίδια: «Η ηλικία ήταν κάτι που μου έκανε μεγάλη έκπληξη, αλλά γνωρίζοντας την Έιλιν, ξέρω πως αγαπά την διασκέδαση και την ζωή. Όταν μου είπε για την Τζούλια, έδειχνε σαν να είναι το τέλειο άτομο για την Έιλιν».



Η 61χρονη Έιλεν λέει ότι ποτέ δεν πίστευε ότι θα παντρευόταν
Γιορτάζοντας την έναρξη της νέας τους ζωής ως ζευγάρι, οι νιόπαντρες λεσβίες λένε πως η διαφορά ηλικίας δεν ήταν ποτέ θέμα. «Αυτό είναι αγάπη» λέει η Έιλιν με την Τζούλια να προσθέτει: «Η αγάπη είναι αγάπη. Έχουμε το ίδιο δικαίωμα με οποιονδήποτε άλλο να είμαστε ευτυχισμένοι, να παντρευτούμε και να γιορτάσουμε την αγάπη μας».

Να σημειωθεί πως γάμοι μεταξύ λεσβιών έχουν γίνει και στην Ελλάδα, όπως αυτός των δύο Βρετανίδων που παντρεύτηκαν πέρυσι στην Λέσβο, στην παραλία της Ερεσού.